Egyetlen egy törvénye van az univerzumban, mindennek a szeretet.

Egyetlen egy törvénye van az univerzumban, mindennek a szeretet.


Tudom lesznek, akik nem értenek egyet ebben velem. Egészen máshogy gondolom az ok-okozat jelentését. Nem írom, hogy törvényét, mert ilyen törvény nem létezik.
Egyetlen egy törvénye van az univerzumban, mindennek a szeretet. Nem lehetnek törvények, ha minden, az isteni rendre épült.
Az univerzumnak rendje van, nem törvénye. Az emberek alkottak törvényeket, amely. egy kötelezően betartandó rendelkezés. A rend fenntartása céljából, az állam vezetése által alkotott írott szabály, ami az ott élők egymás közötti viszonyát, az állammal való kapcsolatát szabályozza.
Isten mit tartat be velem, ha szabad akaratot adott? Rendetlenség egyedül a fejekben, a gondolkodásunkban lehet. Mivel mindent leképez a sejtmemóriánk, amely a föld sejtmemóriája is. A mindenségbe bele tartozik, minden emlékképünk. Ezek addig ismétlik egymást, míg a DNS meg nem változtatja. Én úgy gondolom, hogy a szellemünk, maga a DNS-ünk "életfeladatunk ". Amely mindig változásban van. A DNS maga az anyag és a szellem kapocs.
Nem létezne semmi, szellemi nélkül. Vissza térni az elmében élés állapotából, a szívben élés állapotába. Az, hogy itt vagyok, én teremtettem meg és az okozata is, csak én lehetek. Ha pedig nem lenne okod itt lenni, akkor nem is kereshetnéd az okozatát, hogy miért is vagyok itt?
Ha már megérted, hogy nincs rossz és nincs jó, csak a van, létezik. Akkor megérted, hogy azért jössz és mész, hogy a DNS-d, egyre fejlettebb szintre emeld. Így változtatod meg a körülötted lévő, megismerni kívánt lehetőségeket.
Sosem azt keresd, ki lehetsz, mert már tudod ki vagy. A teremtő mindig a lehetőségeket teremti meg általam, általad. Már a teremtés kezdetén kijelentette azt, hogy: "vagyok, aki vagyok" Tehát már nem keresi, hogy ki ő, hanem azt szeretné megélni, ki is lehetne még.
Aki mindenben azt nézi, kinek ártott valamiben. S hogyan tehetné azt jóvá, sosem lesz boldog. Senki nem árthat senkinek és semminek. Hiszen az egynek, testet öltött gondolatai vagyunk. Lerezgett, az anyag szintű létbe (Az energiáját lelassította, hogy megjelenjen a láthatatlan, a látható frekvenciában.)
Általa és benne létezik minden. A tudati rezgésekkel teremtet, különböző formákat. Mindennek tudata van, még egy asztalnak is. Mivel mindent, a lélek teremt és a tudat ad neki formát. A lélek maga, az isten, a fény. A tudat, a gyermeke, vagyis minden, ami tudattal rendelkezik, a fénynek a szikrái.
A szellem az, amely élettel tölti meg a formákat. Legyen egy idézet itt a végére, ami engem megérintet. " A teljes teremtés, benned létezik, s minden, mi benned van, a teremtésben is létezik.
Nincs határ, közted és egy tárgy között, mely egész közel van hozzád, mint ahogyan közted és a messze lévő tárgyak között sincsen távolság. Benned van minden dolog, a legkisebb és a legnagyobb, a leghatalmasabb, s a legmagasztosabb, s minden, egyenrangú. A Föld minden eleme, egyetlen atom.
A szellem egyetlen mozdulatában, benne van az élet összes törvénye. Egyetlen csepp vízben, benne van a végtelen óceán rejtélye. Léted megjelenési formája, az élet minden megjelenési formáját magában rejti."

 Köszönöm, hogy elolvastad.

                                              Áldás Ilona.

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Az űr végtelenjét behálózó élet fejlettségi fokáról