Világrendszer-sokaság, hogyan keletkezett. G.H.Anon





Világrendszer-sokaság, hogyan keletkezett.   G.H.Anon


2014. április 13. Párhuzamos Világrendszerek Segítője vagyok.
Meg kell értenetek az én szerepem fontosságát, amiből azt fogjátok megtudni, hogy a Világrendszer-sokaság, hogyan keletkezett.
Az Istenről azt kell tudnotok, hogy Ő olyan, akár egy MAG, ami szinte megszámlálhatatlan időkig állhat. A Világ az Istenben, mint Magban létezett. Ami kiváltotta a Magpattanást, az olyan volt szinte, amilyen egy mag kipattanásának a története, szinte azonos vele.
Az a hely, ahol létezett, az változott. A változás, az a környezet. Tehát lehet úgy is mondani, hogy a környezet változott, amiben a mag pattanásának a lehetősége foglaltatott. Tehát se a mag, se a burok, se a belső rész, nem tud változni addig, amíg nincs levegő, ami megfelelő, se víz, ami éltető életre keltené.
Az Isten, aki a Mindenség, aki negatív és pozitív erőösszességgel rendelkezik, az Ő ereje volt az, ami a feszültségével, megbontotta azt az egységet, amiből a környezet és a mag negatív és pozitív részre oszlott, és ez volt az a BUMM-nak nevezett állapot, amikor az evolúció lehetősége megérkezett. A „BUMM", negatívjából indult el az a kétharmad, ami a fejlődést lehetővé tette.
Tehát, ha egy erő, a saját robbanását idézi elő, akkor az egyik ereje, az összetételben megváltozik. Tehát a VÁLTOZÁS, előzte meg az evolúciót, de a változást, mi előzte meg? Az EGYSÉG EREJÉBŐL alakult ki!
Ha ezt tovább fejtegetnénk, akkor arra a következtetésre jutnánk, hogy csak a hasonlatok azok, amivel ez megérthető.
Az atomkutatás szerint az, ami egy, az magában hordozza azt, ami több, de az a több is azt, ami a következő több. És így tovább.
Az Isteni Egységről, szinte semmi sem ad olyan magyarázatot, amivel ezt jobban megértethetném veletek. De az én szerepem megmagyarázásához ez is elég.
Tehát az a Párhuzamos Világrendszer, amiben én, a Segítőtök vagyok, az a Mag-pattanásra vezethető vissza, tehát a Világrendszerek sora, szinte úgy van beállítva, ahogyan a magból kikel a fa, a fából a gyümölcs, a gyümölcsből a mag, stb. És ez a Világrendszer az első, tehát ti vagytok az a Mag, ami Egyetlen, tehát az Istenösszesség vagytok, amiből keletkezett a többi. Tehát nem fizikai, hanem mértani haladvány szerint szaporodnak a Világrendszerek, szinte úgy, ahogyan egy magból számtalan, a számtalanból szintén, tehát ezért megszámlálhatatlan. De az első mag, ami ti vagytok, az a többiek génbankja, amit nem lehet megbontani, sem átmanipulálni. Tehát a világ létezéséhez azért kell megmaradnotok, mert akkor, ha sok átformálás történik, a génbankból az erősíthető.

Tehát élnetek kell az evolúcióért, hogy a többi is biztonságban fejlődhessen! Én ebben a hasonlatban a MAG BURKA VAGYOK.

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Az űr végtelenjét behálózó élet fejlettségi fokáról