A JÖVŐ



 A JÖVŐ
 Forrás: http://www.ghproba.premium.shp.hu/j%C3%B6v%C5%91
Kedves Barátaim!

A Tanításokból ismeritek az emberiség fejlődéstörténetét, tudtok a katasztrófákról, melyek mindig azért következnek be, mert a negatív cselekedeteinkkel tönkretesszük az éltető elemeiteket. A túlsúly, ami az anyaggá válás következménye, veszélyezteti a Föld életidejét.
Az első katasztrófában úgy állt helyre az egyensúly, hogy a negatív életet élő emberek anyaggá (földdé) vált testi-lelki tömege kivált a földből, és 4 bolygót alkotott, (Hold, Mars, Vénusz, Merkúr - „Elvették a világ bűneit”).
Most, a harmadik katasztrófa idején ugyanide jutottunk, tehát meg kellene tisztítanunk az éltető elemeinket. Mivel erre nem vagyunk képesek, sőt, egyre jobban tesszük tönkre, ezért a tudósaink új módszert szeretnének alkalmazni.
 Mivel a kutatások bebizonyították, hogy a négy bolygóban volt élet, ezért a kísérletek ezekre irányulnak. A NASA évtizedek óta ezzel kísérletezik. Oda akarnak kitelepülni.
De a legfontosabb dolgot nem tudják!
Tehát azt, hogy a Föld, Teremtés által keletkezett, tehát az Istenből alakult a három éltető elem, a Tűz, a Víz, a Levegő, majd az Anyag, az Ember. A Tűz, (a Magma) megmérhetetlen hőjéből cseppfolyósodott a Víz eszenciája, ami magában hordta már a levegő alapanyagát (magzatvíz szimbólum).
Tehát, a 4 Bolygó hordozza ugyan az éltető elemeket, hiszen minden ember hordozza, akár élő, akár halott. De nincs újratermelés, nincs folyamat, nincs Magma.
Tehát a NASA valóban kitalálta, hogy az egyetlen megoldás az emberek „kitelepítésével” történhet csak meg. De nem tudja megoldani, mert az Istent, a Teremtőt, az Ember Alkotó Elemét nem ismeri.

A „kitelepítés”, a „felemelkedés” módját ismeritek meg a XVIII. kötetből!
Az Isteni Egyszerűséget, amivel mindez megtörténik.
Az előadásokon felolvastam a készülő könyvet. Így tapasztalom, hogy a csodálatos Üzenetsor ismeretével, hogyan épül az ember szívébe az elfogadás nyugalma, a várakozás örömével.

Mivel a könyv megjelenésére várni kell, ezért részleteket fogok küldeni, hogy addig is részesülhessetek a Teremtőnk gondoskodó szeretetének terveiből.

2017. február 16.
Megírom az óra nagyon fontos anyagát, amivel a felemelkedésetek örömét felismeritek!
Az Istennel való egyesülés megvilágosodásában való részvételetek olyan örömet hoz a számotokra, ami ebben az életetekben a legnagyobb boldogságot is túlszárnyalja. Olyan szép színek, és fények, és világosságok jelennek meg előttetek, hogy a gyönyörködés pillanatát átérzitek, abban megmaradtok, abban éltek tovább, abban az olyan tengerben úsztok, abban a szépségben gyönyörködtök, abban a boldogságban, amit a földön soha nem találtatok meg.
Olyan lesz az ott létetek, amilyennel sohasem találkoztatok, szinte úgy, hogy a házatokat, amit a ti drága gyermekeitektől kaptok, a drága gyermekeitek építik, szépítik, és titeket leültetnek a legkényelmesebb karosszékben, hogy ott gyönyörködjetek, őket lássátok, az öröm fényeiben úszva lássátok őket, hogy adni tudtak, hogy megértették az életváltozás gyönyörűségét. A gyermekeitek az öletekben ülnek, simogatnak, és becézgetnek azokkal a szavakkal, amiket tőletek tanultak akkor, amikor a szeretet kicsordult a szívetekből.
Ilyen lesz az az állapot, amiben látjátok a Világot újraéledni!
Isten a Teremtés örömét átadja nektek, azért, hogy megismerjétek azt a láncot, amivel összekötött magával, hogy soha le ne szakadjatok, el ne vesszetek. Ez az a szeretet-lánc, amiről olyan sokat beszéltek, de olyan nehezen tudjátok azt összefonni.
Drága Gyermekeim, az Isten ebben a boldogságban tart egész idő alatt, amíg meggyógyítja az éltető elemeiteket, amíg építi a házat, azt az országot, amiben sohasem ültet olyan fákat, amik árnyékot nem adnak, olyan virágot, amik illatot nem árasztanak, és olyan embert, aki szeretetet nem tartalmaz. 
Forrás:  G H Anon

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Az űr végtelenjét behálózó élet fejlettségi fokáról