A pozitív találkozások


A pozitív találkozások    - A földönkívüli kapcsolat az ember átalakulásaiban        Tracey Taylor


 Még egészen fiatal koromban, a furcsa események, majdhogynem rendszeressé váltak az életemben. Kimerülten és kábultan ébredtem fel, vad álmok után, melyben felvittek űrhajók fedélzetére, ahol sok bizarr dolog történt. Képtelen voltam elfogadni, hogy ezek bármivel többek lettek volna őrült képzelgésnél. A hiperaktív elmém álmai, így írták le a hozzám közel állók.
Az általános iskolában volt egy láthatatlan óriás barátom, akivel beszélgettünk, és a mai napig élénken emlékszem a meleg, nagy kézre, mely irányított a játszóudvaron körbe, és vicceket mondott nekem. Néha esténként, volt egy másik látogatóm. Elneveztem őt "Mikulásnak", kényelmetlenül és rémülten éreztem magam, amikor belépett a szobába. De ha mélyen elrejtőztem a takaró alatt, még lélegezni is féltem, akkor egy erős nyugalom és biztonság érzés tört rám hirtelen. Aztán lebegve találtam magam, ahogy az éjszakai égboltot nézem a több millió ragyogó csillaggal körülöttem. De mindig is kényelmetlenül éreztem magam, amikor ezek a lények jöttek értem, ez egy természetes reakciója volt az 'emberi' részemnek, mivel nem voltam teljesen tisztában vele, hogy mi történik. Az emberi részem úgy kapcsolódott ezekhez a lényekhez, mint a 'Mikuláshoz', és ezért hívtam őket így.
Bár zavarba ejtő érzés volt, amikor ezek a 'lények' beléptek a hálószobámba, majd egy nyugalom érzés töltött el, aztán egy nagyobb tudatosságba kerültem, és azt tapasztaltam, hogy ezzel a tudatossággal' képes voltam megérteni nagyon bonyolult fogalmakat.
A magas 'szürke lények' sohasem végeztek rajtam operációt, vagy kísérletet, ahogy a kis 'Zéta szürkék'. Ezek nagyon különböző tapasztalatok voltak, és a magas szürkés lényekről úgy éreztem, mintha a családom lettek volna, és mintha otthon lennék velük. Sokkal jobban féltem, amikor a kis Zéta szürkék jöttek, mert tudtam, hogy néhány dolog, amit tesznek velem, fájdalmas. Először is a Velük kapcsolatos korábbi tapasztalataim alatt, engem testileg, szellemileg és érzelmileg is megbénítottak, túl ijedtnek éreztem magam ahhoz, hogy kommunikáljak velük. De minden egyes alkalommal, amikor tapasztalatom volt velük, egyre többet és többet kommunikáltak. Azt hiszem azért, mert egyre kevésbé féltem, és sokkal nyitottabb lettem. Minél jobban kezdtem megérteni ezeket a lényeket, valamint a 'imádkozó sáska' lényeket (akiket gyakran láttam együtt a Zétákkal), annál kevésbé féltem. Aztán úgy találtam, hogy képes voltam szabadon kommunikálni velük, és hogy ők mindent megtesznek, hogy segítsenek megérteni az 'ő' helyzetüket, és hogy miért visznek el embereket, és végeznek rajtuk operációkat.
Láttam és dolgoztam sok különböző lénnyel, köztük több "Zéta típusúval. Ezek a kis fickók (néha "szürkéknek" hívják őket) sok ellenségeskedést és negatívitást kaptak, emberi lényektől. Sok ember meg van győződve arról, hogy megpróbálnak kárt és zavart okozni az emberiségnek, és a múltban én is így éreztem. Most már tudom, hogy az én korlátozott érzékelésem és félelmem volt az, amely távol tartott, egy nagyobb igazság megértésétől. Sokféle Zéta típusú lény van, és csak néhány csinál olyan dolgokat, melyeket mi "fájdalmasnak, sőt kegyetlennek" érzékelünk a tapasztalat felfogásán keresztül, de ez nem jelenti azt, hogy mindegyikük így viselkedik. Ha a Zétaiak most ebben a pillanatban lenéznének a Földre, akkor háborúkat és szörnyű pusztítást látnának, hogy sok ember a környezet pusztulását okozza, és így könnyű lenne azt feltételezni, hogy "mi" mind ugyanolyanok vagyunk (vagyis rombolóak és erőszakosak). A Zétaiak úgy hiszem, csak megpróbálnak túlélni, ahogy mi, és nem tettek semmit az akaratom ellenére. Ez mindig az én választásom volt és megértésem szerint, ezt a "döntést" más lények is tiszteletben tartották.
A Zéta lények nagy szerepet Játszottak az emberiség kifejlődésében, létezésünk "sűrűbb szintjein", sokat tanítva önmagunkról. Feltartják a tükröt és sokunk megtagadja, hogy belenézzen, attól félve, hogy mit láthatunk. Az energiájuk és a jelenlétük érezhetők a rajzaimból, megmutatva múltbeli hatásukat a bolygóra, és hogy az "ő" kifejlődésük közvetlenül kapcsolódik a miénkhez. Ahogy az emberiség a magasabb rezgésszintek felé mozdul, a Zétákat mint szövetségeseket fogjuk látni, és nem fogunk tőlük félni. Majd érzékelni kezdjük a földönkívüli lényeket, ahogy egyre finomabb szinteken dolgoznak velünk, és ahogy belekerülünk az ő létezési tartományaikba. Amint ez megtörténik, a Zéták kevésbé lesznek kiemeltek.
A magas szürkés lényekkel kapcsolatban, akiket születésemtől egészen kilenc éves koromig láttam, mindig azt éreztem, hogy közeli családtagjaim. Miközben felvittek az űrhajójukra, képes voltam tetszés szerint sétálni és velük szabadon kommunikálni. Egy különleges vonzódást éreztem hozzájuk, és egyszerűen elfelejtettem a fizikai különbségeket, mivel nem voltak akadályok, mind egyenlőek voltunk. Ők hihetetlenül gyengéd lények, akik telepatikusan kommunikálnak, bemutatták fejlett gyógyító képességeiket, és emlékeztettek technológiai adottságaikra, hogy képesek utazni a csillagközi térben. Elvittek más csillagrendszerekbe, ahol bemutatták a különböző bolygók lényeinek szellemien fejlett gyakorlatait és szokásait.
Emlékszem egy fontos szerepemre egy hajó fedélzetén. Segítettem lényeknek, akik utazók voltak, és bonyolult csillagtérképeket használtak, amelyek úgy tűntek, hogy a gondolataimból alakultak át holografikus formába. Gyakran úgy találtam, hogy olyan bonyolult gondolkodási folyamatokat használtam, amelyet a Földön sosem tapasztaltam, és telepatikus kommunikációba bonyolódtam olyan fogalmakról, melyek teljesen szemben állnak a lineáris térrel és idővel. Megtapasztaltam a csillagközi utazást a fénysebességen túl. ahol a hajó egy nem-lineáris frekvencián működik, amely lehetővé tesz számunkra több ezer fényévnyi utazást, ami csak néhány óra kérdése.
Nagyon zavarban voltam, hogy honnan tudhattam ezeket az információkat amikor a hajó fedélzetén voltam, de a tudás könnyedén folyt, mintha második természetem lenne. Azóta megértettem, hogy ezekhez az információkhoz már nagyon fiatal korban hozzáférésem volt. Amikor a hajó fedélzetén voltam, volt egy tudatváltásom, ami lehetővé tette számomra az információkhoz való hozzáférést egy kvantum gondolati mezőből Ebben a megváltozott tudatállapotban képes voltam kapcsolatba kerülni az elmém azon régióival, melyek a Földön a tudatalattiban vagy tudattalanban vannak elrejtve. Nagyon nehéz volt távozni és visszatérni a Földre, mivel mindig úgy éreztem, hogy visszatérek egy Ismeretlen korlátozó világba, a "másik" környezetben sokkal kényelmesebben éreztem magam.
Egy nagyon mély kötődést éreztem azokhoz a lényekhez, akiket egyesek "Imádkozó sáska lényeknek" hívnak. Gyakran rendkívül magasak. 2-5 méter, és hatalmas rovar szemeik kiállnak fejük mindkét oldalán. Megtanultam elfogadni furcsa megjelenésüket, és nagyon sokat tanultam az emberiségről ezektől a nagy lényektől. Ők rendkívül ősiek, és hihetetlen bölcsességgel rendelkeznek. Az emberek gyakran találkoznak ezekkel a lényekkel, a szürke Zétákkal történt tapasztalataik során, amely lehetővé teszi számukra, hogy megértsék, és szorosabban működjenek együtt velük.
A "sáska lények" hihetetlen gyógyítók, és arról ismertek, hogy sok szempontból segítik a Földet, ha beavatkozásra van szükség. A bölcsességük és megértésük gyakran jön át a munkáimon, és úgy érzem, hogy Jelentős mértékben kapcsolódnak a fejlődésünkhöz. Ők fejlett lények, akik együtt dolgoznak a kristályos lényekkel azon tanácson belül melyet korábban említettem. Gyakran találtam magam együtt fiatal és újszülött "Sáskával", mint akik ugyanolyan kíváncsiak, mint én, és úgy tűnt, hogy sokat tanulhatunk egymástól. Ők az Idősebbek tudásával születnek, amit örökléstanilag örökölnek. Mégis az emberekkel való kölcsönhatás segítségével képesek megszerezni a bölcsességet, hogy megértsék azt a tudást, amit kaptak.
Több ezer évvel ezelőtt a piramisok tervezői az űr azon részéről érkeztek, amit Orion rendszernek hívnak. Ezek a lények voltak az eredeti "oroszlán lények", a "macskaszerű" lények ősei a Szírluszról. A "macskaszerű lények" azonos időkeretben élnek és kommunikálnak az "Orion" oroszlán lényeivel, és ezek a lények gyakran Jönnek elő a rajzaimban, mint a kozmikus bölcsesség harcosai. Ezeket a lényeket nyilvánvaló okból hívják "oroszlán lényeknek", mivel arcvonásaik nem nagyon különböznek az oroszlánokétól. Nagyon szép puha arcuk van, macskaszerű szemekkel, és arany-narancs sörénnyel. Ők eredetileg az ókorban Jöttek a Földre az Orion csillagrendszerből, hogy "felügyeljék" az egyiptomi, és máshol meglévő piramisok létrehozását és aktiválását a Földön. De a "macskaszerű" lények a Szíriuszrói voltak a piramisok kiemelkedő építői. A "macskaszerű" lények leszármazottai az orionl oroszlán embereknek, de ők a "létezés" egy más szférájában "élnek". A szíriuszi macskalények fizikai lények, akik képesek komplex fizikai struktúrák felépítésére. Az orloni oroszlán lények a "nem fizikai" spektrumban léteznek, amely túlmutat a tér-időn, és ők a "tervezői" olyan nagy nevezetességeknek, mint a piramsok. Ez a többdimenziós szempont a piramisok szerkezetében a szíriuszi macska lényeknél, akik kölcsönhatásban vannak az "emberekkel", tiszteletben tartva az oroszlán lényeket. A legtöbb ember úgy ismeri ezeket a "macskaszerü" lényeket, mint akik kiemelkedőek a fizikai valóságban. Sok más "faj" lényei vettek részt a piramisok építésében, de a legfontosabbak a "macskaszerű" lények voltak, az orioni őseikhez fűződő "közvetlen kapcsolatuk" miatt, akik a piramisok, nem-fizikai "tervével" rendelkeznek.
Vannak földönkívüli emberek, akik kinézetre nagyon hasonlítanak az emberre, közismertebb néven "humanoidok". Sok különböző típusú és szintű szellemi és technológiai fejlődés létezik. Sok humanoid faj technológiailag felülmúlja az embert. Többféle típusú földönkívüli humanoid jár az emberek között szinte észrevétlenül, mert kíváncsiak ránk. A humanoidok, akikkel kölcsönhatásban vagyok, nagyon aggódnak a technológiák elnyomása és a planetáris fajok tömeges kihalása miatt. Ha ezek a technológiák és energetikai rendszerek nem lennének elfojtva, akkor véget tudnánk vetni a szegénységnek, és meg tudnánk őrizni az ökoszisztémánkat. Néhány ilyen technológiát bemutatnak a rajzaim, és képesek értelmezni azok. akik úgy döntenek, hogy megértik a kapcsolatot a nem szennyező nullponti energiamezővel, azaz olyan kinyerhető energiaforrások, amelyek nem veszélyeztetik a Föld ökoszisztémáját. Van számos más földönkívüli faj, akikkel rendszeresen kölcsönhatásba lépek, mint például az "Arkturusziak", "Plejádiak", és az "Andromédaiak". Gyakran összetévesztik őket az angyalokkal, a hihetetlenül fényes testük miatt. Ők egyfajta jövőbeli fejlettebb változatai az "emberi fajnak", akiknek sugárzik a fénytestük, amikor velem kapcsolatban vannak. Állandóan olyan üzeneteket Ihletnek, melyek megjelennek a grafikáimban és a geometriai szimbólumaimban. Aggodalommal tölti el őket az emberiség által választott út, és türelmesen figyelnek bennünket együttérzéssel, és abban a reményben, hogy fel fogunk ébredni, mielőtt a szó szoros értelmében megsemmisítjük magunkat. De minden lény teljesen világossá tette, hogy nem fognak beavatkozni. Rajtunk múlik, hogy átfogó döntést hozzunk a békéről és egyensúlyról.
 Több mint négy év alatt készítettem el hat színes rajzot, és tizenegy fekete fehéret. A hetedik fekete-fehér rajz befejezése után egy intenzív találkozásom volt földönkívüli lényekkel, ahogy azt korábban említettem. Egy sor vizuális materializációval kommunikáltak, melyek hasonlóak a holografikus képekhez. Ez nagyon világossá tette a számomra, hogy a rajzok nagy jelentőséggel bírnak, és azt mondták nekem, hogy azokat másoljam átlátszó fóliára, és a rajzokat igazítsam egymáshoz, mely egy fontos univerzális kapcsolatot mutat be. Megtettem, és azt tapasztaltam, hogy a rajzok valóban illeszkednek egymáshoz számos különböző módon, és ez az egész annak ellenére működött, hogy mindegyik rajzot szabad kézzel készítettem, különböző alkalmakkor Például a háromszögek szögei elképesztő pontossággal illeszkedtek más szögekhez.
Miután ez megtörtént fontos fordulópont volt a számomra, amikor találkoztam Maiy Rodvelel Mary lehetővé tette számomra, hogy tudomásul vegyem és elfogadjam a tapasztalataimat, és Ö tanította meg nekem, hogy nem vagyok egyedül A támogató csoportban a geometriai rajzaim elképesztő reakciókat váltottak ki. Sokakat hasonló szimbólumokra emlékeztettek, amelyeket a saját találkozása* során láttak, és a csoport tagjai segítettek, hogy sokféleképpen illesszem a rajzokat egymáshoz. Ez volt az a pont, amitor egy másik találkozóra került sor a lények tanácsával és azt közvetítették nekem, hogy alakítsam át a rajzokat 3D formátumba számítógépen, ha tudom, és akkor a bennük tárolt információk elérhetőek lennének.
A szimbólumok hatására olyan nyelveket kezdtem beszélni, melyek nem hiszem, hogy földi eredetűek. Most egy tanulási folyamatban vagyok róluk, megvan az információm hozzá, hogy át tudjam alakítani ezeket a nyelveket angolra. Gyakran kaptak rajta azon, hogy ezeken a nyelveken fejezek be mondatokat és nevezek meg hétköznapi tárgyakat teljesen önkéntelenül. Az a képesség, hogy más nyelveken beszél valaki, anélkül hogy tudatosan tanulta volna őket, egy ismerős vonás, azt hiszem, az ezekkel a lényekkel való kölcsönhatás miatt és ezek közismerten "Csillag nyelvek".
Úgy hiszem, hogy sok ezen szimbólumok közül használatos volt az ókort civilizációknál és a Csillagrendszetekkel kapcsolatosak. Van egy erős kapcsolat, az egész világon talált gabonakörök kialakításával, ami egy másik módja lehet, ahogy a földönkívüliek kommunikálnak velünk. A rajzok elektromos jeleket is tartalmaznak, melyek az energiához és az alternatív erőforrásokhoz kapcsolódnak. Az egyik rajzban a Föld fontos területeinek koordinátái vannak, valamint bonyolult matematikai képletek. A színes lapok körül lévő kulcsszavak, magyarázatot adnak a jelentőségükre.
A rajzok egy nagy univerzális kapcsolatot ábrázolnak, olyan formában, melyet minden intelligens életképes felismerni, mint egy "univerzális nyelvet". A geometria és a szimbolika egy erőteljes kioldógombként működik, melyek felébresztik a DNS-ünkben, és az elménkben, több szinten meglévő ősi emlékeket. Sokmindenre kell emlékeznünk, mielőtt nyíltan csatlakozunk az "Univerzális közösséghez". Az emberiségnek először tudomást kell szereznie a "tudatosságról", amely lehetővé teszi számunkra, hogy kapcsolatot kezdeményezzünk, és kölcsönhatásba lépjünk földönkívüli lényekkel, szükségtelen félelem és ellenségeskedés nélkül. A tér és idő illúzióját már sokan felismerik, ahogy megértjük a világűr és önmagunk valódi természetét. Most már van egy tudatosabb kapcsolatom az energiával, mely lehetővé teszi számomra, hogy befejezzem a szimbólumokat és az üzeneteket. Már készülök olyan képeket és szimbólumokat létrehozni, melyek, mint egy indítógomb fognak működni, hogy felgyorsítsák a személyes fejlődést. Ezek tartalmazni fognak geometriai kódolást, melyek kompatibilisek, az egyéni genetikai örökséggel.
Mint egyedi lények, végtelen geometriai kódolásból és harmonikus frekvenciákból épülünk fel, melyek univerzálisan léteznek, végül minden életet és tudatot eggyé kapcsolnak össze. Mindannyian különböző módon reagálunk ezekre, fejlődve a saját tempóinkban, és összhangban fajunk fejlődésével. Egyszerűen fogalmazva, olyan rajzok lesznek, melyek kifejezetten egyéni használatra készülnek. Ezeket "személyes tervrajzoknak" hívom. Ezek lehetővé teszik az egyénnek, hogy kapcsolatba lépjen földönkívüli eredetével, hogy újra felébressze a belső képességeket és megértést, ami kiváltja a valóság csodálatos új tudatosságát.
A Föld bolygóról mindig is úgy éreztem, hogy idegen a számomra annak ellenére, hogy biztosított a sokszínűség és a tanulás. Időnként az élet rendkívül nehézzé vált a számomra, különösen mikor rájöttem, hogy az emberek körülöttem nem fogadják el a tapasztalataimat, és a gondolkodásomat. Ez arra kényszeritett, hogy megkérdőjelezzem a józanságomat és a saját tapasztalataim valóságát, és néha megfordul bennem a gondolat, hogy véget vetek az életemnek. Az évek során számos alkalommal látogattam meg pszichiátereket és pszichológusokat, számos fokain és pszichológiai vizsgálaton estem át. Valamint CT és EEG vizsgálatokon. Semmiféle agyi rendellenességet, vagy pszichológiai problémát nem találtak. És nem is volt semmilyen hagyományos magyarázat rá, hogy miért volt olyan sokaknak (köztük nekem) kontakttapasztalata. Úgyhogy "önmagamban" kellett keresnem a válaszokat. Ez biztosította számomra annak felismerését, hogy egy egész életen át tartó kapcsolatom van a földönkívüli lényekkel, akik a valóságom részét képezik.
Haladok előre a munkáimmal egy nagyobb megértéssel arról, hogy mi a jelentőségük. Érzem a valódi értelemben vett célt, mivel tudom, hogy a rajzok rá fognak világítani bolygónk nagy titkaira. Az átalakulás, melynek tanúja voltam azoknál az embereknél, akik látták a rajzokat, hihetetlenül ösztönöző. Úgy érzem, hogy valóban szükség van arra, hogy a földönkívüli jelenlét és az ember-földönkívüli kölcsönhatás, ismertté váljon a mai társadalomban. Ennek meg kell történnie, és arra kérem azokat, akik tisztában vannak ezzel, hogy jőjjenek, és segítsenek tanítani azokat, akik hajlandóak meghajlgatni.
Amióta csak meg tudtam fogni a ceruzát, rajzolni kezdtem. Ez volt a szenvedélyem és az ajándékom. Elkezdtem festeni csendéleteket és tájképeket, és ahogy szándékosan figyeltem az embereket, miközben rajzoltam, kifejlesztettem az auralátás képességét. De amíg nem olvastam ebben a témában egy könyvet, addig azt hittem, hogy ez a szemem hibája.
Tizenötéves koromban tapasztaltam meg a pszichés és intuitív képességeim gyors kialakulását, erős késztetést érezve, hogy a kezemmel gyógyítsam az embereket. Azonban akkor még nem hallottam ilyenről, és az emberek körülöttem azt hitték, hogy túl nagy a fantáziám. Mély szomorúság volt számomra, hogy sok éven át elfojtottam ezeket a képességeket, a körülöttem lévők kifogása miatt, akik úgy gondolták, hogy felháborítóak a képzelgéseim. Nem voltam képes szabadon kifejezni magam, vagy megfelelően kommunikálni másokkal, beleestem a kétség és zavartság mély szakadékába. Az állami iskolában, ahová jártam, nagyon félénk voltam, és megpróbáltam beilleszkedni, de ha ki akartam fejezni a 'szokatlan' nézőpontjaimat, más diákok és még néhány tanár is nevetség tárgyává tett.
Az angol tanárom tévesen volt meggyőződve arról, hogy 'kábítószereket szedek, mert rendkívüli novellákat és verseket írtam. Gyakran mondták az egész osztály előtt, hogy kell legyen Valami', amiért ilyen őrült meséket vagyok képes kitalálni. Mindez túl sok volt nekem, így átváltoztam egy kitűnő tanulóból, egy lázadó kettes tanulóvá, aki megpróbált beilleszkedni, amennyire csak tudott. Megtagadtam a 'belső' igazságomat, hogy elfogadjanak mások, és ne kelljen elviselnem a kegyetlen ugratásokat, melyeket el kellett tűrnöm az iskolai éveim alatt.
1996-ban megnyertem egy versenyt, és hirtelen a divat világában találtam magam, mint modell. A semmibe vevés és nevetségessé válás megtapasztalása után, az iránt, aki 'belül' voltam, most már a 'külsőmért kaptam az elismerést. Úgy éreztem, hogy elfogadnak és szeretnek azért, ahogy kinézek, de a mélyben, a titkok és a bizonytalanság csak növekedett. Egy hazugságban éltem, és úgy tűnt, nincs semmi, amit tehetnék. A profi modell előmenetel állandó küzdelemnek bizonyult számomra mind érzelmileg, mind fizikailag. A házban, ahol éltem, elkezdtem 'szellemeket* és más furcsa lényeket látni, melyeknek nem emberi arcuk volt. Az álmaim intenzívek voltak, és néha nem tudtam aludni a félelemtől és a várakozástól, hogy mi jön. Ha elaludtam, az álmaim bizarrok voltak, mint például a fizikai vizsgálatok alatt, vagy furcsa tantermekben voltam. A nagy fekete szemű szürke lények, néha telepatikusan tanítottak rajzolni és szimbólumokat írni, hologramok formájában. Ezek gyakran a kezemből terjednek ki, egy statikus, elektromos kék fénysugárként. Az ilyen esték után nem volt elég energiám, és néha gyakorlatilag lehetetlen volt kikelnem az ágyból, mert annyira fáradt voltam. A modellügynökség gyanakvó lett, mert állandóan felhívtam őket, hogy beteg vagyok. Nem tudtam, hogy mit mondjak nekik. Aligha mondhattam azt nekik, hogy kicsi szürke emberek raboltak el, és az éjszaka folyamán, furcsa operációkon mentem keresztül! Nem tudtam elmondani a társamnak sem, nemhogy a munkáltatómnak. Egyre nehezebbé vált az számomra, hogy ezzel megbirkózzak, tönkre voltam menve és bűnösnek éreztem magam azért, ami történik. Őszintén azt hittem, hogy megőrültem.
Elmentem egy orvoshoz, és elmondtam a rettenetes álmaim rám kifejtett hatását. A konzultáció kevesebb, mint öt percig tartott, és azt mondta, hogy csak depressziós vagyok, és írt nekem egy receptet antidepresszánsokkal és altatókkal. Bár nem szívesen vettem be gyógyszereket, de egy megkönnyebbülés volt, hogy képes leszek egy tisztességes éjszakai alvásra, ezek nélkül a nyomasztó álmok nélkül.
1996 Karácsonyán hazautaztam, hogy lássam a családomat, és a nagymamámnál voltam Perth-ben, amikor egy este úrrá lett rajtam egy érzés, hogy írjak, mielőtt elmegyek aludni. Ez szokatlan volt számomra, de elhatároztam, hogy engedelmeskedem az érzésnek, és írtam egy oldalnyi Információt. Bár közben úgy éreztem, mintha nem sok befolyásom lenne a dologra, és úgy tűnt, mintha magától történne. Másnap nem tudtam felfogni, hogy olyasvalamit írtam, ami túl van a tudatos megértésemen. Meglepetésemre ezek olyan Információk voltak, melyek teljesen ellentétesek az emberi evolúcióról tanultakkal. Kijelentettem, hogy az emberiséget földönkívüliek hozták létre! Az írás szintén tartalmazott információkat, a genetikai manipulációról, felhasználva az emberi és a földönkívüliek DNS-ét, hogy más fajokat hozzanak létre.
Megdöbbentem és összezavarodtam. Én még sohasem olvastam, vagy hallottam ilyesmit, és nem tudtam semmit arról, hogy a földönkívüliek kísérleteket végeztek az emberi DNS-t felhasználva, nem is beszélve arról, hogy ők hoztak létre bennünket. Nem értettem, hogyan voltam képes olyasmiről írni, ami teljesen ellentétes volt azzal, amit hiszek. Hallottam a csatornázásról, de a tudásom róla nagyon korlátozott volt. Annak ellenére, hogy azt hittem, ez az írás csak egy 'egyszeri' epizód, elkezdtem egyre több és több sürgetést kapni, hogy csináljam, és az információk hihetetlen mértékben özönlöttek; idegen-ember kölcsönhatás, Implantátumok, dimenziók, spiritualitás, az emberi fajok teremtése, a tudat emelkedése és így tovább. Néha azon kaptam magam, hogy 'akaratlanul* egy másik nyelven beszélek.
1997-ben, amikor Japánban modellkedtem, az álmaim még élénkebbé és ijesztőbbé váltak, mint amilyenek korábban valaha is voltak. Mivel egyedül éltem, elhatároztam, hogy mélyebben beleásom magam, és bátorságot vettem magamon, hogy megkérdezzem a 'lényeket, miért történik ez velem. Csodálkozásomra választ kaptam álmok, írások és a fejemben hangok formájában.
Azt mondták, magamnak választottam, hogy az evolúciós ciklus, egy része legyek a teremtésben, egy új lelkileg fejlettebb fajnak, amely végül lakni fogja a Főldet Ezenkívül információkat kaptam az emberi tudat felemelkedéséről, és egy dimenzionális váltásról, amely jelenleg zajlik a Földön. Ez a segítségünkre lesz, és lehetővé teszi számunkra, hogy belépjünk 'más birodalmakba' szabadabban, valamint növeli a spirituális megértést Abban az időben ez volt a legbizarrabb információ, amit valaha is hallottam, és még most sem tudom, mi jelentősége volt a számomra.
Vettem a tapasztalataimról szóló naplómat és egy reggel késztetést éreztem, hogy egy szimbólumot rajzoljak, amit egy álomban láttam, mely során számos űrhajó mozgott a csillagos éjszakai égbolton. A csillagok egy madár formáját vették fel. Ahogy ezt rajzoltam, a kezemet mintha ismét vezették volna, és végül elkészítettem egy mértani szimbólumot Az elkövetkező két évben más hasonló rajzokat és szimbólumokat készítettem a tudatos elmém kis részét használva. Valójában minél kevésbé koncentráltam, annál könnyebben jöttek az információk, és folyt a rajzolás. Ez elég bizarr volt és még most sincs elképzelésem, hogy miért csináltam.
 Japán után hazajöttem, és úgy éreztem, hogy a modellkedés nem nekem való, messze túl volt, felszínes volt. Akkorra lelkesebb lettem, ahogy mélyebben magamba, és az általam ismert valóságon túl néztem, és azt éreztem, hogy sok, korábban érzett félelmemet legyőztem. A Japánban töltött időtől, a valóság egy új megértését kaptam, és már nem tagadhattam le a tapasztalataimat. Volt egy új megértésem, ráadásul ezen valóság, fizikai bizonyítéka, mint a jelek a testemen (anélkül, hogy tudtam volna, hogyan kerültek oda), az órám jól működött, amíg viseltem, és így tovább. Nehéz volt megérteni ezt az egészet, valamint a sok kölcsönhatást az idegen lényekkel, és mindezek tetejében még mindig le kellett győzöm a félelmemet, hogy mások mit gondolnak rólam.
Végül úgy döntöttem, hogy elmondom a barátomnak és a családomnak, hogy mi történt velem az évek során. Az őszinteségemet hitetlenkedve fogadták, és úgy láttak, mint aki keresi a figyelmet, és hogy ez egy kísérlet a részemről, hogy elkerüljem a "valódi" világban való életet. A magyarázataim egyre reménytelenebbé váltak, így elkezdtem újra megkérdőjelezni a tapasztalataimat és a lelki egészségemet. Az elszigeteltség és a zavartság egyre elviselhetetlenebbé vált, néha arra gondoltam, hogy véget vetek az életemnek. Úgy tűnt, hogy senki sem érti meg, hogy min megyek keresztül, és őszintén azt hittem, hogy megörültem. Elmentem egy pszichológushoz, aki azt mondta, hogy teljesen normális vagyok: csak egy kicsit hiperaktív a képzeletem. Depressziósnak, zavartnak éreztem magam, és kétségekkel tele önmagamról.
Az egyik szimbólum, hasonló volt egy néhány évvel korábban megjelent gabona körhöz. Egy kutató Franciaországban azt mondta, hogy néhány olyan volt, mint azok a tervek, amelyek Azték piramisokban találhatók. Mindezen információk áttörő hírek voltak a számomra, mivel korábban nem volt módom megerősíteni ezt, és azt hittem, hogy csak a képzeletem hozta létre. Még sohasem voltam ezeken a szent helyeken, így ez további bizonyíték volt. Szintén találkoztam egy másik hölggyel, aki mint én, úgy találta, hogy ő is folyékonyan beszél egy másik nyelven. Továbbá én is írtam egy furcsa forgatókönyvet, és ő is, ami nagyon hasonló volt!
22 éves voltam, elszenvedtem eseményeket, mint például a világűr meglátogatása egy idegen űrhajón, és idegen életformák megfigyelése, amint sebészeti eljárásokat hajtanak rajtam végre, mielőtt még képes voltam felismerni a kontaktélménnyel való kapcsolatomat. Úgy találtam, hogy nekem a hagyományos gondolkodáson túl kell keresnem. Ez egy olyan óriási léptékű utazásra kényszerített, mely örökre megváltoztatta az életemet. Mivel rájöttem, hogy egy életen át tartó kölcsönhatásban élek, nem emberi lényekkel.
A kapcsolat ezekkel a Földönkívüli lényekkel, része volt az életemnek, ameddig csak vissza tudok emlékezni, és a tapasztalatok, mely a legtöbb ember számára furcsa volt, nekem nem volt más, mint rutin. Gyerekként sok reggelen ébredtem kimerülve az éjszakai kölcsönhatástól, a magas szürkével, egy intelligens lénnyel, akivel egyedülálló közelséget éreztem, mintha a "családom" lett volna! Egyszer, amikor egy hajó fedélzetén voltam, teljesen kényelmesen éreztem magam, sokkal kényelmesebben, mint bármiféle "földi környezetben". Ennek eredménye volt, hogy úgy éreztem, kénytelen vagyok létrehozni a sok geometriai rajzot, melyek szó szerint különböző módokon kapcsolódnak egymáshoz.
Ezek megmutatják számomra az emberiség és a földönkívüli lények közötti fontos kapcsolatot, valamint bemutatja számos földönkívüli eredetű technológia működését. A rajzok számos kéziratot is ábrázolnak, melyek a különféle kultúrák régi szövegformáihoz kapcsolódnak. Ezek azt mutatják, hogy az emberiség már abban a szakaszban van, ahol egyre Jobban ráébred a nagyobb valóságra, és valódi eredetére. Ellentmondásos, de lenyűgöző információkat tartalmaznak, fejlett technológiákról, mint például a csillagközi utazás és a kommunikáció. Szintén feltárják az igazságot az egyiptomi piramisokról, és ismereteket tartalmaznak, elfojtott technológiákról, melyeket úgy hiszem, hogy elrejtenek a nyilvánosság elől, a nem ismert földalatti kormányzati szervezetek. 
 A műveim, az élményeimből jönnek, vagy egy ellenállhatatlan késztetésből, hogy érintsem a ceruzát a papírhoz. Amikor ez bekövetkezik, a kezem irányítását átveszi egy hatalmas "erő", és a tudatos elmémnek nem sok köze van hozzá. Még sohasem vette át az irányítást teljesen, vagy estem transzba, bár olyankor én magam egy mellékvágányra kerülök. Néha megpróbáltam "befolyásolni" amit rajzolok, de a kezem olyankor megállt, és nem tudtam befejezni a rajzot, amíg át nem adtam a tudatos irányítást. A szimbólum befejezése után általában, kaptam egy bekezdést a hierogilifikus írásból, ami egyesek szerint hasonlít a hierogilifikus szövegekhez. Ez mutatja be a rajzokat, értelemzésüket és jelentésüket, amelyek szükségesek a könnyebb megértéshez és későbbi használathoz.
Az információk és rajzok, azt hiszem a különböző földönkívüli lényektől jönnek, leggyakrabban olyan lényeken keresztül, akiket én "geometriai" vagy "kristályos" lényeknek neveznék, amikor látható formájukban vannak.
Nekik különleges Jellemzőik vannak, áttetszőek, mint a kristály, gyakran mutatnak arcokat, az arcokon belül, melyek mozognak és folyton változnak. Ellentétben a gyakori lényekkel, melyeket a tapasztalok látnak, nincsenek nyilvánvaló végtagjaik, és erős fényt sugároznak, és a végtelen bölcsesség erőteljes Jelenlétében léteznek. Minden lény, a többihez csatlakozik, egy kombinált energiatesten belül létezve, melyek kiterjednek a naprendszerekre és galaxisokra, ebben az egységes formában. "Nagyapa lényeknek" írhatnám le őket. Ők egy energia testületben, vagy tanácsban dolgoznak, amelybe többfajta fejlett, felvilágosult faj tartozik. Ez az energia testület, nyújt egy stabilizáló, kormányzó erőt, az öntudat egyesített régiói fölött, vagy egy speciális fókuszon belül, vagy egy területre vonatkozóan, ezen világegyetemen belül. Ez, magas frekvenciákon rezonál, és amikor egyesülnek minden létezővel, akkor létrehozzák az úgynevezett "Univerzális elmét". Az elme mindenütt létezik, minden életen belül, ami végtelen információt és tudást tartalmaz. Ahogy minden ebben az univerzumban, ugyanazon anyagból épül fel, különböző harmonikus síkon rezonálva, ezek a lények képesek kommunikálni, az összes bennünket irányító gondolattal, szubatomi szinten.
Ezt téve, ezek a geometriai/kristályos formájú lények, az emberiség számára, érthető szinten kommunikálnak, a közvetlen tudatalatti kölcsönhatás aktivizálásával. Ezt értelmezi a tudatos elme egy leegyszerűsített formában, mint a szimbolika, ahogy a geometriai rajzaimban is látható. Ezek a rajzok tükrözik az emberiség tudatát, és céljuk, hogy segítsenek nekünk, hogy megértsük, a kozmikus családunkkal való kapcsolatunkat. A rajzokra való koncentrálás, megmutatja a finom kristályos mértani jellemzőket, és bennük az arcokat.

A rajzokban üzenetek vannak, melyek célja, hogy a makrokozmosz természetéről kommunikáljanak. Tanulunk, hogy emlékezzünk arra, amit már tudunk, hogy új módon tekintsünk az életre és az univerzumra, egy nem-lineáris spektrumban. Ez lehetővé teszi számunkra, hogy kapcsolódjunk a belső bölcsességünkhöz és tudatosságunkhoz, megkerülve a lineáris tér-időt, és lehetővé teszi számunkra, megtapasztalni önmagunkat, ahogy mélyen kapcsolódunk minden élethez.

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Az űr végtelenjét behálózó élet fejlettségi fokáról