BEMUTATÓ KÚT: Élővíz!



                                 BEMUTATÓ KÚT: Élővíz!

Kedves Barátaim!

Ismerjük a Tanításokból, hogy az Élővíz a Magma cseppfolyósodott anyagából keletkezett, melynek őrzésére a Kiválasztott népet jelölte ki az Isten.
Atilla királyunk is ismerte a Próféciát, tudta, hogy az Élővíz fogja megmenteni az embereket. Ezért összegyűjtötte a Kiválasztottakat, kijelölte a Hazájukat, és rájuk bízta a Vizet, hogy a megfelelő időben meggyógyíthassák a betegeket.
A Vizet csak a Kárpát-medencéből lehet megnyitni! Akik most meg akarják szerezni a földünket, vizeinket, ismerik a Próféciát!
A Tanításokban már évekkel ezelőtt olvashattatok a gyógyító magyarokról, akiket áldott a világ. Ez most újra így lesz! Azért vigyázzunk az országunkra, hogy mindezt meg tudjuk valósítani!

Nyolc alapbetegségre kapunk majd egy-egy kutat, ami olyan bőségesen ontja a gyógyító vizet, hogy el tudjuk látni vele az egész világot!
„Hogy higgyünk” először egy olyan kutat tártak fel, amelyben együtt van a 8 alapbetegség gyógyító vize, külön csapokon folyva.
Ez a Bemutató Kút.
A nyolc betegségcsoport:

Szív
Epe, máj, belek
Bőr
Csontok
Vízhiány pótlása
Betegségben eldeformálódott test javítása
Tüdő
Agy

A KÚT CSODÁLATOS EREJE.

Egészségünket a helytelen táplálkozással, életvitellel tettük tönkre. Ez a csodálatos Víz segít az egészségünk helyreállításában! Most vigyázzunk jobban, hogy az egészségünk megmaradjon. A szívünkből ne fogyjon ki a szeretet és a megbocsátás, mert ez az élet ereje.

Tanácsok a VÍZ fogyasztásával kapcsolatban:

A Víz az orvosilag diagnosztizált betegségeink gyógyulásában nyújt segítséget. Fogyasztását a kialakult betegségek súlyosságának sorrendjében kell elkezdeni, vagyis, amelyik betegség a legnehezebben elviselhető, azzal jó kezdeni. Semmiképpen nem a Vizek számozásának sorrendje a meghatározó!
Egyszerre csak egyféle betegségre való Vizet fogyasszon.
Pacemaker esetén nem szükséges 1. Szív Vizet fogyasztani!
Csontátültetés, fém protézis esetén, vagy ha fémcsavar van a csontban, a Csontok Vize nem tud szabadon áramlani.
Vérhígító szedése esetén a Vízhiány Vizet ne fogyassza.

SZÍV-1. CSAP
A ½ literes flakonból naponta éhgyomorra 1 kupakkal kell inni. Akinek szívproblémái vannak, annak 2 flakonnal lehet fogyasztani. Közöttük 5 hét szünet.
EPE-MÁJ-BELEK-VESE-2. CSAP
A ½ literes flakonból naponta, éhgyomorra, 1 kupakkal kell meginni. (súlyos esetben két kúra, nincs közötte 5 hét szünet)


BŐR-3. CSAP
A kúrát a 4. CSAP (csont) vizével kell kezdeni. A negyedik héttől kezdve kell az egész testet naponta befújni a 3. CSAP vizével. Fürdés után a szárazra törölt testre kell fújni, és megvárni, míg megszárad. (A bőrt addig kell fújni, míg a 3. Csap vize el nem fogy, de közben másik kúrát is el lehet kezdeni.)


CSONTOK-4. CSAP
Az első héten napi 1 ½ litert, a második héten napi 1 l-t, a harmadik héten napi ½ l-t, a negyedik héttől napi 1 dl-t. Amíg el nem fogy.  (Egy kúra 22 l. Ha több vizet kapott, elfogyaszthatja)

VÍZHÁZTARTÁS-5. CSAP
A napi ivóvíz adagba a kis fiolából egy cseppet kell cseppenteni. Itt a szívet is kell erősíteni. (A szívre az 1. CSAP vizéből, a ½ literes flakonból napi egy kupakkal kell éhgyomorra meginni.)
(A cseppek tovább fognak tartani, de ha elfogy a Szív Víz, már elkezdheti a következő kúrát.)

DEFORMÁLÓDOTT TEST-6. csap
(A betegségben eldeformálódott test) (Még nem működik)
A Fürdő nyakig érjen, kellemes hőmérséklettel. Addig fürödjön, amíg a Víz-ben jól érzi magát.
A fürdés kezdetétől a szívre, az 1. CSAP vizét fogyasztani kell. Egy kupakkal éhgyomorra, amíg el nem fogy.

TÜDŐ-7. CSAP
A párásított helyiségben naponta többször is lehet légző gyakorlatot végezni. Orron be, szájon ki, ötször, majd fordítva. A kúra kezdetétől, a szívre, az 1. CSAP vizéből napi egy kupakkal kell éhgyomorra meginni, amíg el nem fogy.(Fontos a szív erősítése!)
Amíg a helyiség el nem készül, házilag is lehet használni! Zománcos edénybe max. 80 fokig melegíteni a 7. Csap Vizet, majd letakart fejjel, nem túl közel fölé hajolni, orron be, szájon ki, ötször, és fordítva lélegezni. Naponta többször. A vizet naponta kell cserélni.

AZ AGY-8. CSAP
Az agy problémáinak oldására három Csap vizét kell fogyasztani.
1. Ivóvíz kúrát kell tartani a 4. Csap vizéből. (csontok)
2. Ezt együtt kell fogyasztani a 2. Csap vizével. (epe, máj…)
3. Ha a 4, Csap vize elfogy, utána kell fogyasztani a 8. Csap vizét, napi 1 1/2 litert 8 napig. (A 2. Csap vizét is befejezni.)

A rák, a szklerózis multiplex, s az autoimmun betegségek korai szakaszában a 8 csap Vizének összességéből napi fél dl-t kell éhgyomorra inni. Súlyosabb esetben 1 dl. (egyéni konzultáció, telefonon időpont kérése szükséges)


A Kút a Mátrában van, Dorogházán. (Nógrád megye)


Bővebb felvilágosítás: www.a-viz-hatalma.hu

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Az űr végtelenjét behálózó élet fejlettségi fokáról