A segítők nyílt levele az emberiséghez. A Tízmilliószoros Teremtő Erő Napja

Az Őrangyalok, vagyis a szellemi segítőink nem tudták szó nélkül hagyni azt az ellenállást, amibe nap mint nap beleütköznek a részünkről
Miközben a mindennapi munkámat végzem folyamatos és aktív kapcsolatban vagyok a segítőimmel, akiknek a közreműködésével készülnek a havi energiák üzenetei is
Gyakran teszek fel számukra kérdéseket meditációban az emberiséget érintő legnagyobb problémákat illetően. Megkérdeztem a segítőimtől, hogy mi az a legfontosabb üzenet a Őrangyalokkal, vagyis a szellemi segítőkkel kapcsolatban, amit mindenképpen át kellene adnom nektek.
A segítőim válasza sokkal hosszabb lett, semmint, hogy ne írjam le szóról-szóra.
Arra kértek, hogy ne csak az előadásaimon beszéljek erről, hanem mindenkinek küldjem el, akik a leveleket olvassák. Így most a segítők nyílt levele következik, amit mindannyian közösen intéznek hozzánk, akik a leginkább készen állunk ennek az üzenetnek a meghallására és megértésére.
Át is adom nekik a szót, ha bármi kétséged lenne az üzenet hitelessége felől, akkor kérlek, hogy vegyél néhány tudatos lélegzetet és máris képes leszel befogadni a mondandójukat.

A segítők nyílt levele az emberiséghez
"Először is azzal kell kezdenünk, hogy végtelenül szeretünk titeket és mindent megteszünk azért, hogy segítsük a felemelkedési folyamatot, aminek mindannyian részesei vagyunk. Sokszor nagyon nehéz a dolgunk mert egyszerűen két kézzel ellenálltok a változásnak. Végtelenül makacsok tudtok lenni, ezért nagyon sok energiát kell befektetnünk, hogy húzzunk magunkkal felfelé titeket.
Nekünk  kötelező emelkedni, nincs választásunk, de annyira szeretünk titeket hogy soha nem hagynánk magatokra benneteket, ezért keményen dolgozunk értetek. Nagyon megkönnyítenétek a dolgunkat, ha tudatosan is felvennénk a kapcsolatot egymással, mert elmúlna ez az elképesztő feszültség, ami a ráncigálásotok miatt alakul ki. 
Egyszerűen már az nagy lépés lenne, ha tudatosan a hozzájárulásotokat adnátok, ahhoz hogy emeljünk benneteket. Ez a folyamat sokszor drasztikus változást hoz az életetekben, ezért is álltok olyan hevesen ellen, hiszen borulnak párkapcsolatok, családok, munkahelyek, és egyszerűen minden, ami megakadályozza a felemelkedéseteket. Hagynotok kellene szétesni az életeket és ez nagyon, de nagyon nehéz, mert már megszoktátok azt, ahogyan éltek. Egy rossz szokást letenni pedig nagyon nehéznek tűnik, pedig csak egy egyszerű döntés kérdése az égész. 
Szépen kérünk titeket, hogy hagyjátok abba az ellenállást, mert az életetek akkor is szét fog esni, ha ellenálltok, sokkal könnyebb, ha a beleegyezésetekkel történik mindez. Higgyétek el, hogy mi veletek vagyunk, ti vagytok magatok ellen. Már ebben a pillanatban is csodás életetek potenciálja készen áll. Itt van díszdobozban, szeretnénk végre odaadni nektek, de nem erőszakolhatunk rátok semmit. Ez a Ti személyes döntésetek és felelősségetek, mi így is végtelenül szeretünk bennetek.
Szerető öleléssel
A segítők"

A Tízmilliószoros Teremtő Erő Napja egy különleges energetikai együttállás, ami évente négy alkalommal aktiválódik, de minden alkalommal más és más energiával érkezik és mindig más életterületre fejti ki rendkívül erős energetikai hatását. Idén a negyedik és egyben az utolsó tízmilliószoros teremtő energia november 3-án kedden érkezik
A tízmilliószoros nap energiája minden gondolatod erejét tízmilliószorsára erősíti
Így nagyon fontos, hogy ezen a napon különösen figyelj arra, hogy mire gondolsz a legtöbbször, mert annak a gondolatodnak az ereje fog felerősödni. Igyekezz legalább ezen a napon, hogy ne az élet negatív oldalára figyelj. 
Ne arra koncentrálj, hogy mi az, amit nem akarsz, hanem arra figyelj, hogy mi az, amit el akarsz érni. Adj ezen a napon energiát, a legfontosabb vágyaidnak, foglalkozz azokkal az álmaiddal, amiket szeretnél végre valóra váltani, mert a tízmilliószoros teremtő erő óriási energiát ad a megvalósulásnak.
Íme a tízmilliószoros nap energiáját leíró számmisztikai képlet
2015.11.03
 2  6
   8     2   3
             5
       13
        4 
Most valóra válnak a kívánságaid
Ennek a különleges napnak az egyik legfontosabb energiáját a 3-as szám adja, ami a Bőség és a munkád gyümölcsének beérését hozza számodra. A 3-as a megvalósulás és a beteljesedés szimbóluma. Bármit is indítottál el az életedben az idei év fantasztikus energiájának a hatására az mostanra beérett. 
A most érkező teremtő energia abban segít neked, hogy végre a kezedben tarthasd az eredményét mindannak, amiért olyan sokat küzködtél és dolgoztál.Az idei év 8-as száma óriási lendületet hozott számodra és lehetővé tette, hogy olyan álmokat valósíts meg, amelyek elérése korábban lehetetlennek tűnt számodra. Az idei év négy tízmilliószoros teremtő napja mind ezt a különleges energiát erősítette meg.  
A 4-es szám energiája ennek a teremtő erőnek a leföldelését szolgálja, aminek segítségével stabilizálhatod az életedben ezt a különleges erőt, hogy veled maradjon és táplálja a gondlataidat, megerősítsen lélekben és határozott tetterőt adjon számodra a mindennapokhoz. 
A november hónap óriási erejét milliószorosára növeli ez a nap
A 11-es szám energiája rendkivüli belső erőt ad számodra ebben a hónapban. Ez az erő magabiztossággal és azzal a határozott érzéssel párosul, hogy képes vagy megtenni mindent annak érdekében, hogy a céljaidat elérd és az álmaidat megvalósítsd. A tízmilliószoros teremtő erő napja ezt az energiát is felerősíti, így most minden erő abban támogat téged, hogy bármit megkaphass, amit csak akarsz még az idei évben hátralévő két hónapban.
Ha még ez sem lenne elég, akkor is ott vannak a szellemi segítőid, akikre mindig számíhatsz
A szellemi segítők vagy más néven az őrangyalok azt a küldetést választották, hogy az életed minden területén segítsenek téged. Az ő küldetésük, hogy a nap huszonnégy órájában veled legyenek és minden nehézségen átsegítsenek téged. Ahhoz, hogy segíthessenek neked a te hozzájárulásodra is szükségük van. Addig nem avatkozhatnak az életedbe, amíg te a tudatos beleegyezésedet nem adod ehhez. 
Forrás: 

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Az űr végtelenjét behálózó élet fejlettségi fokáról