Menekültekről G.H. Anon

Menekültekről G.H. Anon

RÉSZLETEK A TANÍTÁSOKBÓL

2015. szeptember 28.
Szeretet Istene ír.

A mai órán azt a nagyon fontos szabályt írom le, amivel az európai összesített országok a megmaradást el tudják érni.
Csak azokat a menekülteket kell befogadni, akik az országépítésben részt tudnak venni. Tehát olyan tudással rendelkeznek, amire szükségetek van. Azt a bizonyos humanitárius gondolkodásotokat most ne használjátok, azért, mert azzal sem nekik, sem magatoknak nem tesztek jót. Az otthonukban kell őket segítenetek, nem az otthonotokba behozni. Tehát a munkásokat kell fogadni, akik a segítőitek lesznek, de utána ők is hazamennek az otthonukba, amit már a jó keresetükből rendbe tudnak hozni.
Tehát a politikaiakat a szomszédjaikhoz, a munkásokat magatokhoz kell hoznotok. De senkit azok közül, akik itt akarnak maradni.
A visszaküldés sajnos sokba kerül. Ezért állítsátok meg, hogy ne legyenek többen. Azokat, akikről látjátok, hogy katonák, akik fel vannak bérelve a ti megrontásotokra, azokat kell elsősorban visszairányítani!
Az a másik élet, ami vár rátok, ha ezt nem teszitek meg, akkor bizony rabszolgák lesztek a saját hazátokban, örök rettegésben éltek, és mindent, ami az értékeiteket adta, el fogják pusztítani.
Drága Gyermekeim, ne engedjétek, még az időt nem késtétek le, de azonnal cselekedni kell!


2015. szeptember 20.
Szeretet Istene ír.

Megírom a mai órán, a ti dolgotokat a nehéz időre.
Tehát ne csak gyötrődjetek, imádkozzatok, hanem a ti szegényeitekre gondoljatok, akiktől megvonjátok a betevő falatot a gyilkosok, szélhámosok, csavargók ajándékaira.
Ne adjatok nekik többet annál, amit szinte a pénzükből is meg tudnának venni! Ruhákat, amiket elégetnek, a dróthálóra tesznek, hogy bűnözzenek, a legjobb cipőiteket se adjátok oda, amivel a szerencsétlen országokban lakó becsületes embereket akarják elérni, és elpusztítani, szinte lehet mondani, hogy a testi-lelki romlásba dönteni.
Állítsátok őket meg, küldjétek vissza, ahonnan jöttek! Az a gondolat jó, hogy segíteni kell azoknak az országoknak a szomszédjait, akik a testvéreik gyilkosai lesznek. Segítsétek át őket a szomszéd országokba, ott kivárják a harc végét, és visszatelepíteni az ő drága hazájukba.
Ezt kell tennetek ahhoz, hogy életben maradjatok! Sem génkeveredés nem kell, sőt nem szabadna tennetek, sem vallást cserélnetek, sem rettegnetek attól, hogy gyilkosokat engedtetek be a házatokba!
Drága Testvéreim, miért nem gondolkodtok? Az ellenségeitek akarnak titeket elpusztítani, de név nélkül, hogy ne őket okolják a ti tönkretételetekért. Nézzétek meg, hogy kik azok közületek! De sajnos, a hazátok két részre szakadt, a gyűlölet a lelkeket megzavarta.


Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Az űr végtelenjét behálózó élet fejlettségi fokáról