Énok Kulcsai - Üzenet Dr. Hurtakéktól


Énok Kulcsai -  Üzenet Dr. Hurtakéktól.

Most éppen egy rendkívül feszült és bírhatatlanul nyomasztó időt élünk. Sokan érzik így. Ugyanakkor a feszültségek kiegyensúlyozásához és a Fénnyé váláshoz temérdek lehetőség áll rendelkezésre, különösen azok számára, akik keresik a megoldásokat!
Mi tanúsítjuk ezeket az egész világra kiterjedő mértékű feszültségeket, beleértve az emberi jogokért folytatott harcot a Közel-Keleten, az anyagi erőforrásokhoz és a városok áramellátásához (főleg Venezuelában és Brazíliában) szolgáló gátak építéséhez való hazai jogok lábbal tiprását, a csendes-óceáni vizek nyomasztó szennyezését a Japánból eredő nukleáris mérgekkel, stb., de ezek csak részproblémák. A többi része bennünk van, és személyes szinten sokan érzik ezeket a feszültségeket.
Végül is a jelenlegi problémák ellenére az Isteni Erők segítségével be fog következni a helyes irányú változás a Föld Anya számára.
Mit tehetünk egyénileg? Meg kell maradnunk a Fényben összpontosulva és használni Fényünket, hogy üzemanyaggal tápláljuk az érzékenységet és humanizmust, miközben megvalósítjuk a valódi spirituális értékeket. Ne reagáljuk túl az életben adódó kis dolgokat. Siránkozhatunk, vagy tisztán láthatjuk azt az irányt, amit vennünk kell, hogy kiegyensúlyozzuk érzelmi testünket és mentális testünket. Mindnyájan össze vagyunk kapcsolódva, és meg kell szüntetnünk a szorongást és reményvesztettséget. Ez mindnyájunktól megköveteli, hogy elmozduljunk az életnek ama szintje felé, amit a Krisztustudat “Felragyogásának” nevezünk.
Még a társadalmi tömegtájékoztatás is elvárja tőlünk, hogy keressük a Fény nagyobb mértékű alkalmazását. Meg kell találnunk a magasabb rendű teremtő tudatunkat, saját “Felsőbbrendű Én-testünket” (lásd: www.overselfawakening.org), összekapcsolva a test-elme-szellem csapatmunkájával egy új ösvény felfedezésében, ami felfelé visz a szent térbe, amelyből újrafogalmazhatjuk viszonyainkat és azt a módot, amivel a Szellemen keresztül másokkal együttműködünk.
Az értékek hanyatlása, az emberi szolgálatok összeomlása, a szeretteink életében való érzelmi bizonytalanság lidércnyomásos tapasztalatai, stb., azt kívánják, hogy óvatosan mozduljunk el a mindenkor pozitív állapotban levés keresésének útja felé. A Szellem szemének jelentékenyebbnek kell lennie, mint a hús szemének és az elme szemének.
Mert túlnyomó részben erőszakos kultúrában élünk, de jelenlétünk és imáink révén meg tudjuk azt változtatni. Fejlesztenünk kell a beleérző képességet és azt a képességet, hogy mások elméjébe és szívébe hatoljunk. Ahogy megtaláljuk a helyes viszonyt, ami értékelni képes mindenkinek a belső szabadságát, az energia és képessé válás magasabb szintű állapotain keresztül megoszthatjuk velük Szeretetünket. Annak felismerése által tesszük ezt, hogy össze vagyunk kapcsolódva egy magasabb rendű tudatáramlással, amely a különbségtétel érdekében felhasználja mindegyikünk kreativitását. Tudva azt, hogy őseink magasabb rendű kozmológiával rendelkeztek, és bennszülött testvéreink tanítják, hogy küszöbön áll a “csillagnemzetek” visszatérése, mi szintén haladhatunk előre, de nem a kétség könnyeivel, hanem a részvét könnyeivel és a nagyobb Fény ábrázataival.
Küldjünk most a Szent Kifejezéseken keresztül békeimákat a Közel-Keletre, különösen Egyiptomba és Szíriába:
                                 Ráchmáná
                                         A Könyörületes! (arámi)

És találjuk meg a szívközpontúságot mindabban, amit teszünk!

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Az űr végtelenjét behálózó élet fejlettségi fokáról