Drunvalo: beszél a 2012.12.21. után történő dolgokról.



Drunvalo: beszél a 2012.12.21. után történő dolgokról...

Lényeg a maya naptár és jelen időszámításunk közt kb. 1100 nap eltérés van, úgyhogy a fenti dátumot követő kb. 1100 napban, a Föld Anya, mint Tudatos Létező eldönti, hogy a változás mikor és milyen formában jön létre. Az elektromosság átmenti megszűnése szinte biztos, a többi képlékeny... Valószínűleg átalusszuk a változás idejét... Rengeteg más dimenzióban élő lény van a Földön jelen arra várva, hogy az emberi tudatosság megérjen érzékelésükre és segítségükre. Az emberiség transzformációja elkerülhetetlen. Bolygónk minden élőlénye pontosan tudja, hogyan megy végbe ez a transzformáció... még a gyermek is. Ez egyedül az emberiség felnőtt részének okoz nehézséget (valamint a kutyáknak, mivel létezésük energetikai szinten szinte összefonódott az emberrel... De nekik is menni fog).

A felnőttek részére 3 transzformációs út lehetséges:
1. Tudatos halál és Feltámadás (Krisztus megmutatta nekünk.. itt a test rezgését olyan szintre emeli az ember, hogy az tulajdonképpen átlép a 4-5. dimenzióba)

2. A második út egy picit eltér az előzőtől, mert itt nincs halál... effektív nem hal meg a test... egyszerűen a Tudat ráébred a valóságra és egy pillanat alatt megszünteti ezt a kivetülést (a fizikai világban ez úgy nyilvánul meg, hogy az illető eltűnik, ellobban, mint egy láng, vagy szikra...)

Ez a két út az emberiség csupán kis csoportjának sikerül majd... pontos számok nincsenek... talán pár millió... no de 7 milliárdan vagyunk!

3. Mindenki más átmegy a fizikai halálon... de ez nem egy rossz dolog... a halál az újjászületés kezdete, hiszen az emberi létezés mindig köröket ír le... Az egyik vége a másik kezdete.

Senki sem bukik el, mindenki a saját jellemzőinek, döntéseinek megfelelően megy tovább... Szeretteid veled maradnak, ott csak gondolnod kell rájuk... Egyébként is mindig lélek-csoportokban inkarnálódunk.
Egy biztos: a test, amit most magadnak hiszel megváltozik... tágulunk... s ahogy  életünk alakulását édesanyánk és édesapánk felügyelte ebben a dimenzióban, ott is megjelenik az anyai-apai minőség, hogy segítse transzformációnkat. S minden a lehető legnagyobb rendben lesz.

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Az űr végtelenjét behálózó élet fejlettségi fokáról