Ez az intelligenciaáradat hogyan fogja megváltoztatni nemcsak azt, ahogyan éltek




Ez az intelligenciaáradat hogyan fogja megváltoztatni nemcsak azt, ahogyan éltek, hanem sok mindent, amit magatok körül láttok.        


Aisha North csatornázása. 

A mai üzenet teljesen más jellegű lesz, mint az előző, ugyanis arról a kapcsolatról fog szólni, ami a tiétektől és világotoktól teljesen különböző világokban létezők között van.
Persze magunkra célzunk ezzel, azokra, akiket általában "idegen" jelzővel illettek. Ez a jelző több okból is tévesen képviseli azt, amire céloz, mert ti is ugyanebben a csoportban vagytok.
Mint sokan tudjátok, bizonyos értelemben ti magatok is "idegen" eredetűek vagytok. Nem véletlenül keletkezett élet a Földön,.. Inkább használhatod az "elültetés" szót rá.
Mindaz az életforma, amit most itt látsz, az első teremtés maradéka és ugyan az élőlények változatossága igen nagy, mégis közös eredetűek.
Ugye tisztában vagy azzal, hogyan fejlődött az élet a bolygótokon az egysejtűekből szétágazva a különböző ágakra. Viszont emlékezz arra, hogy ez csak a jelenlegi idővonalatokra vonatkozik.
Kitérünk azon részletekre, amelyek átölelik a többi időt is. Ahogy mondottúk, ez a bolygó egyfajta játszótér. Azért lett felállítva, hogy egy bizonyos fajta élettapasztalatot lehessen szerezni. Olyat, amilyet számos más birodalomban nem lehet megtapasztalni, a fizikai testben való teljes életidőtartamot. Ez nagyon eltérő attól, ahogy sok más civilizáció él, mert sokan soha nincsenek fizikai testbe zárva. Az ő életük nagyon eltér a tiétektől, sokkal kevésbé vannak korlátozva.
Az élet célja mindig a fejlődés és minél több korlátozás vesz körül, annál több leckével fogsz találkozni az élettartamod alatt.
Ti pedig mindannyian fizikai testbe vagytok korlátozva, így a fejlődés lehetősége szó szerint korlátlan, mert sosincs hiány azokból a pillanatokból, amelyek tanítanak.
Ezért a bolygótok nagyon népszerű azoknál a lelkeknél, akik szeretnék a látóhatáraikat kitágítani,… így számos embertársad is, igaz nem tud róla, idegen lélek, aki azért inkarnálódott emberi test-be, hogy tovább tanuljon.
Az az érzet, hogy fizikai testben élsz és az a tapasztalat, hogy mintha a "külső világot" a fizikai testben rejlő érzékszerveiddel tapasztalnád, nagyon egyedi.
Most még nehéz elképzelni magad, a fizikai test járműve nélkül.
Tehát a bolygótok már hosszú-hosszú ideje számos civilizáció játszótere. A játszóteret jó értelemben értjük, mint a tanulás, öröm és csoda területe és nem az a hely amely azért letezik, hogy az alapvető vágyaidat(evés, szaporodás, önfenntartás -Tom), s negatív cselekedeteidet mások kárára éld meg.
Egy csodás helyen vagytok, mégpedig egy nagyon fontos időperiódusban, hiszen amit létre akartok hozni, az egy vibrációs kvantumugrás, melyet úgy akartok megtenni, hogy közben a fizikai testbe vagytok zárva.
Úttörők vagytok és nem csak a bolygótokon, hanem az egész Teremtésben! Ezért sokan figyelnek benneteket. Ugye itt vannak a sötétek, de mellettük van sok támogató is. Miközben kemény munkával emelitek a saját rezgéseteket, s fizikai testben vagytok, a "mentőcsapat" azon dolgozik, hogy a gonosz játszótársaitoktól (a sötétek - Tom) örökre megszabadítson és ez a bolygó újra visszanyerje azt a környezetet, amely a maximális képzést tudja adni egy nagyon támogató környezetben.

Tisztázzuk a reinkarnáció kifejezést is.
 Ha belenézel a szótárba, a kifejezés azt jelenti; "hússá válni", más szóval a szellem, vagy lélek, illetve ha úgy jobban hangzik, valami anyagon túli beleágyazódik valami nagyon konkrétba. Az anyagon túli fizikai testté válik.
Ti sokan hasonlóan vélekedtek erről. Sokatok hitrendszerében megjelenik a jutalom és büntetés rendszere is, más szóval a karma.
Mi csupán az előzőben egyezünk, tehát ez a bolygó egy játszótér ahol önkéntesen megtestesülve tanulhatnak, tapasztalhatnak a különböző nem annyira "fizikai" és sokkal fejlettebb környezetből származó lelkek is.
Az egyetlen arany szabály az, hogy előző tudásotokra, tapasztalataitokra nem emlékezhettek, mintegy amnéziában vagytok, mintha tiszta lappal indultatok volna.
Számos civilizációvá fejlődtetek, olyan civilizációkká is, amire már rég nem emlékezik a törté-nelmetek. Egyszer csak jöttek a trükközők (sötétek - Tom) és a fejlődés természetes ciklusa elromlott.
Eredetileg benned volt az a lenyomat, hogy ti a teremtésben minden mással össze vagytok kapcsolódva.
Ez egész addig így volt, amíg nem jöttek a sötét uralkodók és nem vágták el a kapcsolatotokat a tudás hálójával, így ti nem láthatjátok, valójában kik is vagytok.
Ennek most vége szakad, ahogy lassan ráébredtek, hogy sokan más partokról eredtek, mint ahol most lépegettek. Eljött az idő, hogy végre újra egyesüljetek a "távoli és közeli" kedveseitekkel.
Ahogy újrakapcsolódtok azáltal, hogy emelkedik a bolygó rezgésszintje (és felébredeztek) ezt többet már nem felejthetitek el soha.
Újra egyesülni tudtok csillagcsaládjaitokkal, akik már várják, hogy megoldódjon ez a jelenlegi helyzet és újra teljessé válhassanak. Sokan már kapcsolatba is léptetek a sajátjaitokkal, habár lehet, a tudatos memóriában ez nem regisztrálódott, de nyugodt lehetsz, eljött az ideje a nyílt és örömteli újraegyesülésnek." 

III rész

"30. rész. 
Ma arról az energiáról szólunk, ami ér benneteket, és hogy ez az intelligenciaáradat hogyan fogja megváltoztatni nemcsak azt, ahogyan éltek, hanem sok mindent, amit magatok körül láttok. Ahogy már említettük többször is, ezek az energiák a Napból jönnek és a világegyetem más részeiről is. A céljuk, hogy felgyorsítsák a bolygó és az összes rajta élő lény fejlődését, hogy a célirányt rövid idő alatt elérhessék. Kis változtatgatások itt-ott nem lesznek elegendőek, mert sugallat már eddig is ért bennetek ilyen irányba bőven és mégse tudtatok lépni. Így a változás erőszakosabb lesz és ez a változás már a partjaitokat mossa. Ez a revolúció már hosszabb ideje történik, de most újabb lendületet vesz és az eljövendő gyorsulásától le fog esni az állatok. Ti, mint faj, egy bizonyos sebességhez szoktatok, ahogy a dolgok változnak. Így volt ez az utolsó században is. Az elmétekben egy bizonyos, jól megfogalmazott sorozatokon keresztül történik a változás. Mondhatjuk, lineáris formája van a fejlődésnek, ahol minden lépcső logikusan követi az előzőt. Most eljött az idő, hogy elfelejtsétek ezt a lépcsőt, mert jól láthatóan rossz irányba másztok általa. Ettől kezdve inkább képzeljétek el magatokat, mint egy hullámlovas, aki egy teljesen új szállítási módszerrel éri el az isme-retlen partokat, nagyon-nagyon rövid idő alatt. Azért adjuk ezt az információt, hogy teljesen el tudjátok dobni a régi fejlődéssel kapcsolatos fogalmaitokat. Felejtsétek el a régi paradigmákat, és nyissátok meg az elméteket, valamint a szíveteket egy teljesen új felfedezésére. Ahogy már mondtuk, a bolygótok eléri a kozmikus „mosógépet”, vagyis a foton övet, és nem csak a régi felfogás lesz eltörölve, hanem új információkkal is el lesztek látva. Tehát, nem csak a régi, lehúzó bőröndjeitek lesznek elmosva, hanem egy óriási mennyiségű információval lesztek ellátva, ami szó szerint egy új jövőbe való kvantumugrásra fog benneteket vezetni. Ez az információ lényeges, mert enélkül nem tudnátok túlélni. A szén alapú energiafelhasználásotok meg fog változni, hamarosan fel fogjátok fedezni a teljes teremtés hajtóerejének új módját és egy olyan életmódra fogtok átállni, ami egyáltalán nem káros a környezetetekre. Önfenntartó módon fogtok élni, és amikor ez először bekövetkezik, az egy nagy ünnepnap lesz nemcsak nektek, de mindannyiunknak. Nem csak alulértékelten éltetek, hanem magatokra és az egész teremtésre károsan. Az elmúlt periódus során nem véletlen, hogy diktátorok lettek megbuktatva, hogy a pénzügyi piac összedőlőben van, és hogy úgy tűnik, a bolygó felszíne darabokra törik. Mindez szoros kapcsolatban áll a rezgés emelkedésével.
Sokan tudtok erről, de rengeteg ember van, aki később fogja ezt felismerni, amikor a felébredés már sokkal erősebb és gyorsabb lesz. Hirtelen fogják meglátni a fényt, nem lesznek úgy előkészítve, mint ahogy ti vagytok. De jusson eszedbe, hogy ez az ő választásuk, mint ahogy neked is van választásod. Eddig is választgattad, hogy alszol tovább vagy felébredsz és minden elismerés az utóbbit választóknak. Sokat fog ez segíteni az eljövő hónapokban, amikor minden a feje tetejére fog állni. Amiről azt hiszitek, hogy kőbe van vésve, az igen gyorsan megváltozhat.
A változás egy időben, több bolygón is meg fog történni. Az idő egy nagyon kis töredéke alatt. Nem is igazán lehet időben kifejezni, hiszen először fogjátok megtapasztalni az időnélküliséget. Le fogtok az időről csatlakozni és akkor lesztek újracsatlakoztatva, ha a változások már el lettek rendezve. Ezt a le- és újra-visszakapcsolódást jól elő kell készíteni.

31. rész
Ma a bolygótokat körülvevő törékeny rétegről szeretnénk beszélni, amely védi a bolygótokat. És arról, hogy a benne történő változások hogyan érintenek benneteket. Igen, az atmoszférára utalunk. Ez egy vékony réteg, amely elválaszt benneteket a világűrtől. E réteg nélkül nem lehetnétek itt. Az elmúlt évtizedek szennyezésével igen nagymértékben megrongáltátok már. Az atmoszféra nem csak oxigénnel lát el benneteket, hanem megvéd az űrből jövő káros sugárzásoktól is. Olyan, mint egy esernyő, ami megvéd a rád zúduló dolgoktól. Maga az atmoszféra láthatatlan, kivéve, amikor valami meteor lobban fel benne, illetve amikor a Napból jövő elektro-magnetikus hullámok északi fényként látszanak. Ez utóbbi meg fog szaporodni, ebből is látni fogjátok, hogy milyen mértékű naptevékenység-fokozódás történik éppen.
Ez mellett más, láthatatlan sugarak és részecskék is érnek benneteket. A neutrinokról már szóltunk, de mellette más részecskék is vannak még. Térjünk csak ki egy kicsit ezeknek a hatására. Ahogy tudjátok, az emberi lényeg szén alapú teremtmények, illetve azok voltak ez idáig. A sejtszinten történő gyors változások valami mássá változtatnak benneteket, kristály alapú lényekké, olyan lényekké, amelyek tökéletesen be vannak arra hangolva, hogy a bolygón kívülről jövő információkat „venni” tudják. Ez benneteket erőteljes antennává tesz és részt tudtok majd venni a multiverzum kórusában.
Ez furcsának tűnhet, de fontos a további fejlődésetekben, ugyanis nem lehettek tovább „offline” (lekapcsolva) a teremtés többi részétől. Ahogy már mondtuk, a benneteket burkoló jelenlegi háló azért lett felállítva, hogy elvágjon benneteket a többiektől – tőlünk – és mindenki nagyon várja már a bolygótok újrakapcsolódását. Olyan, mintha valami távoli helyen éltetek volna és a rádiótokkal eddig csak nagyon zajos adásokat tudtatok fogni, de ahogy az új háló feláll, a vétel nagyon is tiszta és erős lesz. Ha most azt hiszed, hogy ezek a csatornázások és üzenetek erősek, akkor gondold újra, mert semminek fognak tűnni a teljes adásvételhez képest. A további fejlődésetek is gyorsabban fog történni.

‎32. rész
Ismét a bolygótokat érő információáradatról szólunk. Ahogy már mondtuk, egy része a szomszédos napból, más része távolabbról érkezik. Ez mellett van ami azonnal változást okoz és vannak amelyek csak hosszabb távon kezdik kifejteni a hatásukat. Így a kombinált hatása az lesz, hogy semmi nem marad érintetlenül a bolygótokon. Közületek, akik érzékenyebbek, már lehet, érzik is ezeket a „bombázásokat”. Ezek megjelenhetnek különböző fájdalom és sajgás formájában is, de sokatok testében akkora diszharmónia van, hogy ez az átalakító információ csak előhozza/felbolygatja azokat a részeket, így nem közvetlenül ez a hatása, de mintegy felgyorsítja az átalakító-tisztító folyamatokat. Legtöbben viszont csak bizonyos kényelmetlenséget éreznek. Olyan ez, mint a felkészítés/előkészítés a végső vizsgára. Annyira szerteágazó ez a változás és egyedi, hogy felesleges összehasonlítgatni egymással a „tüneteket”. Nem is megyünk ebbe bele részletesen, mert lehetetlen leírni mindet. Nehogy azt hidd, hogy elbuktál, ha nem érzel olyan tünetet, mint mások. Mindenki egyedi, így mindenkinek egyedi az utazása is a felemelkedés folyamatában.
A bábotokból ki fogtok bújni. Megértjük, hogy ijesztő lehet belegondolni, hogy a benne eddig átélt biztonságérzet egyszerre csak szertefoszlik. Minden, amit biztosra vettél. Nem csak a személyes életedben, hanem mindabban az illúzióban, amibe bele vagy merülve. Az emberi faj legjobban a változástól fél, mert így lett beprogramozva. Egy birkacsordává lettetek programozva azokból a dicső lényekből, akik oly nagy örömmel léptek bármilyen új felfedezni való területre. Egy olyan csordává, amelyik minden áron el akarja kerülni, hogy a jól meghúzott határokon kívül kerüljön. Egy ilyen csordát nagyon-nagyon könnyű irányítani. Szerencsére néhányan már kidugták a fejüket a kerítésen túlra és nem egy félelmetes világot láttak. Inkább egy szeretettel és örömmel teli világot. Hamarosan a kerítés le lesz döntve és szabadon járhat az, aki hajlandó megváltozni ennek érdekében.
Lesznek, akikben olyan erős a félelem, hogy inkább nem lépik át majd, hanem keresnek valami búvóhelyet. Ez a saját döntésük és pont azt fogják kapni, amire vágynak. A többiek örvendezni fognak, hogy a sötétség le lett győzve. Csatlakozni tudtok egy még színesebb közösséghez és nem kell tovább szottyannotok a multiverzum egyik legsötétebb sarkában.

‎33. rész
A radikális változásokról szólunk, amit fel sem tudtok fogni, mennyire különböznek az eddigi bármilyen változástól. Sokan arra kíváncsiak, meddig fog ez tartani. Nos, ahogy már mondtuk is, a jelenleg időfogalmatokat el kell engedni, mert csak visszafog benneteket. Sok embernek ezek a változások elképzelése a saját élete során, vagy esetleg a gyerekei élete során is túl sok, de ahogy említettük, ezt sokkal-sokkal rövidebb időtartam alatt kell véghezvinni, különben a fajotok nem tudja túlélni. Mégis mi más oldalról is látjuk ezt az egészet és nem igazán aggódunk az időhiány miatt. Sőt, a világ összes ideje rendelkezésünkre áll, hogy megszabadítsunk benneteket az idővonal korlátaitól. Ti viszont kifuttok az időtökből. Nincs idő a huzavonára, a „kapuhoz” időben kell még odaérni. Abban viszont teljesen biztosak vagyunk, hogy közületek sokan – akik ezeket a sorokat olvassák – már rég elrendeztek mindent és a beszállókártyájukon ülnek, izgatottan arra várva, hogy beszállhassanak.
Amint „újjászülettek” egy csodálatos világot fog előttetek megnyílni. Ti úgy lettetek idomítva, hogy sokkal kevesebbet várjatok el az élettől, mint amit adni tud, így amit mi alapvető dolognak vélünk, az titeket villámcsapásként fog érni.
Magyarul, nem lesz több könny és szomorúság, a hiány, a brutalitás és szegénység miatt. Mindezt magatok mögött fogjátok hagyni, ahogy beléptek az új világba. Most könnyedén vehetitek, hogy olyanról beszélünk, ami pusztán képzelgés, de ezt a valóságot rajtatok kívül mindenki tapasztalja, minden egyes nap. Túl sokáig éltetek a sötétek terhei alatt, ideje csatlakozni ehhez a világhoz.


Forrás: Felemelkedés Fórum

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Az űr végtelenjét behálózó élet fejlettségi fokáról