A Foton Öv-ről



A Foton Öv-ről

2012-re Naprendszeretek,teljesen a Foton Övben fog tartózkodni.
Mivel Alcyone helyzete, (központi Nap) örökre a Foton Övben van.
Alcyone könyvtárában van, a legtöbb információ, a Naprendszeretekről.
A quantum fizika szerint, az egy pozitronból származó foton pár egyikével, bármi is történik a Galaxis bármely pontján, ugyanaz történik az iker párjával is egyidejűleg. Ily módon, ami a Pleiadok Maya csillagával történik, ugyanaz történik a Föld Naprendszerével is. A Foton Öv, az aktiváló mechanizmusa, a Nagy Maya Naptár beteljesedésének.
Alcyone szolgáltatja a Pleiadok csillag gravitációját, akár csak a Nap, a szoláris gravitációt, a naprendszernek.  A fizikusaitok szerint a gravitáció, a Föld magjának ereje, amely magához vonzza a súlyt. A Pleiadi szemszögből nézve, a gravitáció bármely rendszer 1 Dimenziója, amelyből a kommunikációs kapcsolatok erednek, az intelligencia 9 Dimenziójával. Minden dimenzió, az 1D lokációból származik, és ahogy távolodnak az 1D középpontjuktól, úgy válnak egyre kevésbé sűrűvé.
A foton: az az elektromágneses energia, quantum = legkisebb részecskéje, zéró a tömege, nincs elektromos töltése és meghatározhatatlanul hosszú az élettartama.
Az elektromos töltés hiánya és a hosszú élettartam teszi Alcyone lényeit, magnetikussá és örökké.
A quantum fizika szerint,
A pozitronium: 1 elektronból és egy pozitronból áll.
Mivel a pozitron, az elektron ellentétes töltésű részecske párja, amikor végül is összeütköznek: a fény 2 quantája jön létre, azaz 2 foton.
Az ütközés feloldja: az örökletes dualitást, a fényben, és mivel
Az elektron: az aktiválás, azaz az élet alap egysége, beindítja a pozitron, azaz karma átalakulását.
Tehát amint a foton fény felerősödik a naprendszeretekben,
A karma: információvá alakul át, mivel a fény, az információ.
Amint elengeditek a karmát, az ellen részecskék, Foton és az Elektronok, összeütköznek,
A fény quantája jön létre és a Foton Öv, megnyilvánul! 

A Foton övbe való belépést egyébként, 1987-re jósolták, majd 1995-96-ra, azután pedig, 2003-ra. De abban minden kutató egyetértett, hogy 2012-ben már, teljes bizonyossággal benne leszünk a Foton öv sugarában.
Amitől a leginkább tartottak az volt, hogy az egész elektromos hálózat, megbénul majd, hiszen a mi világunk, az elektronok túlsúlyára épül.
Az elektronok mozgása: tartja életben, a számítógépes rendszereket, az elektromos berendezéseket, a távközlést, a légi irányítást, és szinte minden területe a hétköznapok zavartalan működőképességének, az elektromosságon múlik.
Ezzel szemben,
A Foton öv lényege: éppen egy pozitron túlsúly jelenléte. Tehát, valóban megalapozott az a gyanú, hogy ha egy ilyen pozitron túlsúly találkozik a világunk elektron többletével, akkor a két részecske találkozásakor, egy rendkívüli kisülés, fényjelenség kíséretében, a töltés lenullázódik, és az elektromos berendezések, használhatatlanokká válnak.
 Gondoljunk csak az éppen a közelmúltban történt amerikai nagy áramkimaradásra, amikor 2003. augusztus 14-én Észak-Amerika óriási, kiterjedt sávjában kialudtak a fények, mert a generátor meghibásodott. Majd szeptember 26-án hajnalban ugyan ez történt egész Olaszországban is.
 Aki figyelte ezeket a jeleket, az észlelhette, hogy ezekben a hónapokban nálunk is feltűnően sok átmeneti áramszünet volt.
Ez mind a Foton öv hatása, ami csak sűrűsödni fog a jövőben.

Ami miatt ez nem történt meg gyakrabban, és az egész bolygóra kiterjedően, az az, hogy bizonyos Szíriusz-, Plejádok-, és Arcturusbeli szellemi csoportok, roppant erőfeszítéseket tesznek a Föld terében dolgozva azért, hogy létrehozzanak egy olyan speciális morfogenetikus mezőt, egy védőhálót, amely egyelőre még leárnyékolja a generátorokat, és a fontos elektromos központokat.
Azonban,
A Foton öv hatása és jelenléte: rendkívül pozitív, hiszen ez az Élet jelenléte maga, és nem kell megijedni ezektől a hatásoktól. Azt tudjuk, és érezzük, akár bevallják a szakemberek, akár nem, hogy a mi háztartási berendezéseink is, mint a TV, rádió, számítógép, mikrohullámú sütő, és természetesen a mobil telefonok is, igen komoly, és káros elektromágneses hullámokat bocsátanak ki, amelyek szinte átszövik az otthonainkat, munkahelyeinket, és ott vannak mindenütt, elektronszmog.
 Ezek
Az elektromágneses hullámok: láthatatlanul, ellentétes forgási irányra késztetik a szervezetünk molekuláit, atomjait, és életellenes folyamatokat indítanak el a sejtjeinkben, mely hosszú távon diszharmóniát, betegséget, és a sejtek öregedését váltja ki.
 Míg
A fotonok: finoman áthangolják a molekulák, forgási színjeit és az Élet szerinti, pozitív kvantumokat közvetítik a sejtjeink felé, amely az egészség, és a sejtszintű megfiatalodás irányába tolja el, a testünkben zajló folyamatokat.


Elektromágneses energia része:

                        Pozitronium: ami áll: 1 Elektronból,
                                                             1 Prozitronból.

A kettő ütközésénél: = 2 Foton = Fény = Információ = Foton Öv, alakul ki.

A Foton Öv-ben: = 2 Pozitron, > Pozitron túlsúly jelenléte van.
A Világunkban, a Földön: = Elektromosság = Elektron többlet van.

Ha a Foton Öv, eléri a Földünket, akkor a Pozitron, találkozik az Elektronnal...

Amikor a Pozitron, ütközik az Elektronnal: akkor: 

                                            Rendkívüli kisülés,
                                            Fényjelenség kíséretében, 
                                           Töltés lenullázódás alakul ki.                        


Ennek következménye: hogy a Földön az elektromos berendezések, nem működnek majd. Tehát sok minden leáll, működés képtelen lesz. Hatalmas nagy zavar és káosz alakul ki több területen…Ez a tudósok egyes csoportjának a véleménye...

Nem kell félni!!!

Jobb világ lesz! 

Meg lesznek az újabb és jobb, energiaforrások az Istennel!
Mert Isten nélkül, az emberi okoskodás, logika, politika és a gazdaság, hová vezette a Földi Világot?
Egyedül, nem sokra mentünk! 
                                                   Csak Istennel!!! Ez a jövő!!!

Megjegyzések

  1. Mért kell ezt titkolni még mindég csak internetes forrásokban található ha tudatosan rá keressünk!
    Szóval a méndia hallgat róla!
    De polgári védelem toborzást erőszakolnak a népre!
    Azt hogy mekkora káosz lesz az eböl látszik!És hogy vannak akik tudnak valamit még ha az nem is a teljes várható igazság!
    SZÓL HA JÖN A BAJ AKKOR MINDEN MOZGÓSÍTHATÓ EMBER HAGY EL KISGYERMEKÉT,SZERETTÉT,CSALÁDJÁT!
    KINEK IS ÉRDEKE EZ?

    VálaszTörlés
  2. "Ennek következménye: hogy a Földön az elektromos berendezések, nem működnek majd." Ez úgy olvasatában, jól is hangozhatna csak egy vele probcsi! Az élő szervezetek is termelnek elektromos energiát többek közt az élő állatoknál, sőt az embernél is, a szívműködést egy gyenge, a szervezetben működő bioelektromos tevékenység működteti. E gyenge elektromos jel hatására, dobban többek közt az élőlények szíve is. Na már most, 1. ha ez a foton öv kilövi az elektromosságot a földön, jobb, ha mindenki nekiáll bulizni, inni, táncolni, zenélni illetve azzal foglalkozni amit a legjobban szeret, mert nem sokáig teheti ezt már meg, mert ugye a foton öv kifogja lőni szervezete elektromos működését, magyarán minden emberre sőt az állatokra is, a testük működéséhez létfontosságú elektromos jelenség híjján, a biztos pusztulás vár. 2. Ha ez így, ebben a formában nem igaz, és ez a valószínűbb, mert ha hiszünk Istenben, akkor hiszünk az Isteni gondviselésben is, ami nem abban szokott megnyílvánulni, hogy Isten eltünteti egy foton öv hatására az elektromos jelenségeket, ami nemcsak az emberi társadalmak működéséhez létszükséglet, hanem az élőlények létfontosságú életfunkcióihoz is, akkor ez az egész egy tudománytalan, pontatlan, hányaveti elmélet ami tökéletesen alkalmas a megalapozatlan pánikkeltésre, rémhírterjesztésre. Én a helyetekben át gondolnám ezt az egész cikket mert így ebben a formában nem sok mindenre használható.

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Az űr végtelenjét behálózó élet fejlettségi fokáról