Újévi Üzenet 2012-re G.H.Anon



2011. december 31. Éjfél. g.h.anon

Újévi Üzenet

Az én drága Magyar Népemnek boldog Újévet kívánok! Áldást, békét, szeretetet, örömöket a bánatok helyett, szomorúság helyett vidám perceket! Új, szép esztendőt, új szép Hazátokban!
A Haza, a drága anyaméh melege, szerető ölelése indítsa el ezt az évet, amit utolsóként élhettek meg, de elsőként is, ha akarjátok!

Az Isten áll a Golgota ormán, onnan néz, ölelő karjait kitárva, megérkezik-e hozzá az Én Népem, vagy eltűnik a sötét erdők mélyén?

Szakadékok szélén állva nézzetek a lábatok elé, most nem lehet elesni, sem megállni, sem leülni, és megpihenni. Az Isten ezt az évet adta nektek választóvízként, a jó és a rossz harcának végére! Ki győz? Az győz, aki figyelve az utat, rá sem néz a Golgotára, mert tudja, az ő Istene várja őt, de, ha elvéti a lépést, sohasem ér oda. Lépjetek bátran! A kezeteket fogjátok meg! Ha valaki megbotlik, emeljétek fel, ha valaki összeesik, vigyétek, ha valaki el sem hiszi, hogy várják az ormon, annak csak egy szót szóljatok, egy szót, és vigyétek őt is. Az az egy szó a szeretet szava legyen, amiben megérzi az apa, az anya meleg hangját, és feláll, és elindul, a Hit az megérkezik, ha véget ér az út. Tehát nem baj, ha nem hisztek, nem baj, ha elfáradtok, nem baj, ha nem akartok menni már, mert akkor az összefogott kezek segítenek, hol neked, hol neki, hol veled, hol vele, de együtt, és elindultok, akár a háborúban a jó katonák, akik nem engedték a hóban elaludni az ő bajtársukat. Ott van előttetek az Isten! Ott vár, de Őt nem kell most nézni, nem kell most imádni Őt, csak hinni kell, hogy ott van! Mert ott van!

Az út, amin felértek Hozzá, lassan kivilágosodik, ritkulnak a fák, elporladnak a kövek, és az út végén felragyog a Nap, a fény, ami a Golgotán az Isten kitárt karját vetíti elétek. Csak induljatok! Csak menjetek! Veletek lépnek az ősök, a halott gyermekek, az eltávozott öregek, az összes magyar család tagja veletek lép, segít, csak menjetek! Veletek lép a múlt, a sok szép rege az őseitekről, a hőseitekről, a vezéreitekről, a szentjeitekről, veletek lép, és segít felemelni a lábat, ha az nem akar, vagy nem tud menni tovább. Csak menjetek, csak lépjetek! Ott vagyunk, várunk! Mi mindnyájan, akik éltünk, élünk, és élni fogunk, az összes Csodálatos Kiválasztott Nép gyermeke! Mert a Magyarok az ő Dicsőséges Hazájukban Feltámadásra mennek! Hiszen Jézus is feltámadt, csak szenvedni kellett egy keveset.

Szenvedjetek, és ne sírjatok, elmúlnak a fájdalmak, a bánatok, öröm lesz az élet és a munka. Végre megismeritek hazátok kincseit, azt a sok-sok drága szent ereklyét, amit eltakartak előttetek, hogy ne legyetek erősek, hogy ne legyenek gyökereitek, amik tartanak, hogy el tudjanak kergetni erről a földről, ahová nem gyökereztetek le!

Itt van a csodák országa, a mesék világa, és ez mind a tiétek! A Tiétek, akiknek megígérte az Isten, hogy elküldi az ő Fiát, mielőtt elpusztítjátok a Világot. Az Isten Fia él ezen a földön, vár benneteket! Menjetek, az út lassan véget ér, és elmúlnak a szenvedések.

Legyetek türelmesek, szelíd lelkűek azokkal, akik bántottak, vagy bántanak. A jó lélek az, aki Ti vagytok, aki örök jóként lakik a szívetekbe, az az Isten egy kicsi mécsese, amit most visszaadtok, hogy lánggá lobogjon, és éljen, és világítson, és éltessen Benneteket az Isten!

www.ghanon.hu





Kedves Barátaim!

Az Újévi Üzenet megértésének fontosságához csatolok egy kis ide vonatkozó részletet a megjelenés előtt álló Kiválasztott Nép története c. kötetből.
GH Anon

A környező népek tisztelték és szerették a magyarságot, aki segítője volt a szegényebb népeknek. Sok találmányt átadtak, de a jogát megtartották maguknak. Ezek a találmányok szinte a mai napig élnek a tudósok agyában, szinte a feltalálás, illetve újra feltalálás előtti pillanatban vannak, csak éppen a Nap, a levegő szennyezettsége miatt, nem tudja az erőt átadni. Tehát először légtisztítást kellene végezni.

Ezt megírom akkor, ha eldöntitek, hogy a magyarság itt marad-e a Kárpát-medencében, uralja-e azt, vagy elszóródik a világban, elveszítve saját magát.  

Tehát a Kárpát-medencében levő vízkészlet, a Világ Vizét, erejét adja, és ezért azt csak a Ti Népetek kaphatta meg, a feláldozott életéért cserébe!

A források, amik itt-ott már felfakadtak, egyre sűrűbb helyen lesznek nyitva. Ezt nektek majd el kell különíteni, de ez csak akkor következik be, ha az országot megtartjátok! Akkor a vizek gyógyító erejét összesítve, és utána szétosztva, egy-egy betegség gyógyítására, elkülönítitek, a Mi segítségünkkel.

Tehát az ország híre, dicsősége, ereje és gazdagsága, ebben a Titokban rejlik!

www.ghanon.hu

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Az űr végtelenjét behálózó élet fejlettségi fokáról