Énok kulcsok 3.1.7.


Énok kulcsok 3.1.7
 A kapcsolatteremtő gyógyítás.


A jövő szakértői azt mondják nekünk, hogy a molekuláris biológia dol-gozza ki az orvosi csillagászatot. A geometriai hullámzás átalakítása szolgál alapul olyan mechanizmusoknak, amelyek irányítják azokat a reakciókat, hogy új végtagok, szervek, szövetek, jöjjenek létre egy új tengelyszerű vonalakkal, amelyeket a hang, hő mértékek, serkentenek.

1./ Minden biológiai rendszerben, egy cserére szolgáló „ösvény”van, ami szabályozza az egyedi rezgésszintet. A galaktikus testünk ellenőrzi, annak megújuló működését, a meridiánokon keresztül (tengelyszerű vo-nal),- melyek megegyeznek az akupunktúrás vonalakkal, amelyek össze tudnak kapcsolódni a csillagrendszerek rezgésével.

2./ Ezek a tengelyszerű vonalak nem korlátozódnak a fizikai testre, vagy biológiai teremtményekre, hanem nyitottak és kapcsolódni tudnak olyan vonalakkal, mely más csillagképektől, sugároznak.
Úgy léteznek, mint kémiai kód mechanizmusok.

3./ Amikor az emberiség képes felfedezni a saját élettere és a tengely-szerű rácsozat (hálózat) közötti kapcsolatot, egy új szupertudomány áll rendelkezésére, amit orvosi csillagászatnak nevezünk. Ez a rácsozat (háló-zat) szabályozza, végtelen sejtosztódáson keresztül a testet.

4./ Mert az emberi test egy mikrokozmosz, vagy egy apró űridő-mező, egy nagy mezőn belül.
Ha ezt az elvet fenntartjuk, felismerjük, hogy az akupunktúra az egyike – az univerzumon belül- az első megtapasztalásnak.

5./ Ha biofizikai szempontból közelítünk az akupunktúrához, és meg-értjük, hogy a magasabb energiamező, mely az emberi rendszeren keresztül halad, mint egy kis és nyitott univerzum (már, mint az ember) akkor megértjük, hogy ez a gondolkodó organizmus, amit emberi lénynek neve-zünk, kapcsolódhat más gondolkodó lényekhez az univerzumon belül.

6./ Alapvetően az emberiség, mágneses mezők között, egy lebegő, bio-lógiai alrendszerben helyezkedik el. A mágneses mezők alakítják a növe-kedés kezdeti vonalait, és ezek megfelelnek a testben lévő mágnesen rá-csozatnak.


7./ Ezeket, az embrionális vonalakat, a biokémiai órák ellenőrzik, me-lyeket cserébe a mágneses rezonanciatényező ellenőriz, a közvetlen uni-verzumban..

8./ A növekedés kérdéseire a válaszok, melyek kapcsolatban vannak az ember biokémiai óráival a testben- azokból a kísérletekből származnak, melyeket a föld gravitációs és elektromágneses mezején kívül végeznek.

9./ Az emberiség fejlődése, egy előfeltételezett kísérlet, egy relatív vi-lágon belül.
Magasabb fejlődési program, vagy az Én intelligenciájának programja nélkül, az emberiség biológiai rendszerének, vissza kell térnie a mágneses mezők általános áramlásába, amikor a rendszer felbomlik.

10./ Amikor az emberiséget a Magasabb Énje közvetlenül programozza, többé már biokémiai szolgaságban nem tartható, a föld jelenlegi realitása által, a háromdimenziós tudatosságon belül.

11./ Ebben az esetben a test, egy mágneses terület rácsa, mely a Felsőbb Én elsődleges lenyomata, és az emberi szervek, különböző lenyomatai között mozog.
(azaz tengelyszerű kapcsolódás)
12./ A vonalak, melyek összekötik ezekek a mágneses területeket, ne-vezzük tengelyszerű (axionális) vonalaknak.

13./ Az axionális vonalak függetlenek lehetnek a Magasabb Éntől, de az irányító funkcióját, a Magasabb Fejlődés megköveteli.

14./ Az irányító funkciók kívánatosak, mert a tengelyszerű rácsszerke-zetek, különböző fejlődésű parancsokon mennek keresztül, melyek osz-toznak és dolgoznak ugyanabban a helyi élettérben, a cselekvés különböző dimenzióján.

15./ Ezért a tengelyszerű rácsozat (hálózat), igyekszik belépni és érint-kezésbe kerülni a biológiai aktivitással, amely magasabb, vagy alacsonyabb rezgésfrekvencián működik a téren belül, melyet a különböző biológiai formák használnak (mármint a teret). Mégis, ezeket, a rácsokat nem törvények irányítják, vagy a fizikai fejlődésért felelő mechanizmusok, mert azok a saját fejlődésüket biztosító energiák által műkődnek, saját fenntartásukra.

16./ Azonban itt a földön fontos tudni, hogy az akupunktúrás vonalak kapcsolatban vannak a „haladó” és „visszatartó” tengelyszerű vonalakkal.
Ez az emberiség forradalmának, lázadásának visszamaradt hatásának köszönhető.

17./ Ezért az akupunktúra, amit az elmúlt 12000 évében használtak, le lett választva a „haladó” magasrendű csillagprogram csakráíról, amikor az eredeti fajok fellázadtak az Atya programjával szemben. Ez okozta a 12 biofizikai meridián „megcsonkítását” illetve közvetlen kapcsolódását a Magasabb Énnel.

18./ Továbbá a biológiai kapcsolat a magasabb csillagászattal akkor ve-szett el, amikor az Isteni „hivatal” beavatkozott a tengelyszerű (axionális) vonalak újraépítésébe.

19./ Eddig az időig a testnek molekuláris, biológiai szinten kellett működnie, korlátozott mágneses rezonancia mintákkal, hogy az ami-nosavak (az élet alapvető építő kövei) működését biztosítsa.

20./ Így a nem Ádámi karakterek jelentek meg az emberi fajnál, mert a molekuláris biológiai szintek elválasztódtak, az átadási rendszertől, ami fenntartja, mind az orvosi csillagászat mechanizmusait, valamint a Maga-sabb Fejlődés bioelektromos tevékenységét.

21./ Más szavakkal az emberiség el lett vágva a magasabb csillag-pontoktól, ami szükséges ahhoz, hogy fenntartsa Adam Kadmon töké-letesített formáját.

22./ Azért, hogy visszakapcsoljuk a biológiai közvetlen kapcsolatot, a magasabb energiájú planétákkal, a régi akupunktúrás vonalakat, illeszteni kell az „új „tengelyvonalakhoz, hogyha a molekuláris rácsok, harmóniába vannak az összes fizikai megnyilvánulásokkal, melyet az irányító hierarhia tesz lehetővé.

23./Ez az, amikor összekapcsolódik a molekuláris biológia a csillagá-szati orvoslással, a teremtés programján belül.

24./Ekkor az Emberiség, a teremtés egy új biológiai programja felé ha-lad.

25./ Ez a haladás megkívánja, hogy az akupunktúrás vonalakat, ki-terjesszük a tengelyvonalak felé, melyek közvetlenül kapcsolódnak a Magasabb Énünkhöz: mert amikor az emberiség további lelki fejlődésen megy keresztül, a tengely vonalait csatlakoztatni, kell a Magasabb Énjéhez. Ez létrehozz egy felemelkedést, Adam Kadmon következő kvan-tum szintjére, éppen úgy, mint Adam Kadmontest is végez egy felemelke-dést, egy teljesen új programot, a mi Fiú univerzumunkban.

26./ Itt, Adam Kadmon, felveszi az Isteni Atyának egy következő meg-határozását, a Metatronon keresztül. Az Isteni Atya, egységnek nevezi magát, ami tökéletesen kiegyensúlyozott az utolsó Adam Kadmon test, és az első Adam Kadmon lelki-fizikai teste között, mielőtt a közös Krisztus, mint első és utolsó felajánlja ezt a bálványt, az Atyának, és átalakul, az Élő Fénnyé.

27./ Itt a fizikai teremtmény, nincs elkülönítve többé, az Isteni Am Sophtól, de újrateremtett, a Krisztusi Fényen keresztül, áthatolva a Maga-sabb Énen, úgy, hogy a tökéletes fizikai és szellemi testek, eggyé válnak az Atya Szemében.

28./ Ebben az időben (most), egy teljesen új faj teremtődik, össze-hozva az Ádámi magas szintű emberi teremtményeket, akik haladnak a következő tudati időzóna teremtményei felé.

29./ Az axionális vonalak részei, az ötödik dimenziójú keringési rend-szernek, kombinálva színnel és hanggal, ezek arra szolgálnak, hogy kive-gyék az alapenergiát a Magas Énből. Ezek az emberi fejlődő test, új funk-ciójának megújítására szolgálnak.

30./ Ezzel szemben az axionális vonalak, a potenciális tevékenységet megelőzően működnek, mely az emberi faj átalakítására, (megélénkítésére, felújítására) szolgál.

31./ Továbbá azok, összehozzák az összes fontos hangrezgéseket, irá-nyítva mindegyik tengelyt és az összes ultrahangi tevékenységet, melyek a színgyógyítással kapcsolatosak, ez vonatkozik mindegyik hangra és azok többszörösére.

32./ Ennél fogva az axionális vonalak, használhatóak egy szerv teljes regenerálására, sőt halott felélesztésére, ha a helyes energiákat al-kalmazzuk.

33./ Ez a kulcs akkor használható, amikor az emberi fejlődés molekulá-ris rácsai, igazodnak a magasabb fejlettségű rezonancia rácsokkal, lehetővé téve ultrahangpulzálást, hogy közvetlen változások jöhessenek létre az érrendszeren (vértesteken) belül.

34./ Az orvosi csillagászat, együtt a molekuláris biológiával, (amikor ez a két kommunikációs kapocs újra létrejön) lehetővé teszi a tRNA mole-kuláknak, hogy a sejtek megváltoztassák a normál tulajdonságukat, melyek aztán megszerzik az eredeti genetikai közléseket (Adam Kadmoni), melyek egy forgó csúcson keresztül érkeznek, a sejthez. Ezek a közlések (programok) egy parancsot adnak az enzimek és fehérjék létrehozásához, melyek építőkövei „új szövetnek” és „új szervformáknak”, hogy azok a fizikai síkon újjászülessenek, megújuljanak.

35./ Az axionális vonalak, így létrehoznak új sejtmintákat.

36./ A forgópontból kijövő energia, létrehozza a primitív típusú sejtek tömegét, mely a szaporodást biztosítja az új szövethez.

37./ Így a forgópontokon keresztül, a fejlődési folyamatban, a sejtek szövetté válnak, mely sejtek felelősek a közvetlen jelek létrehozásában, és továbbításában.

38./ A jelen biológiai feltételek alatt, a fejlődési folyamat, az elő tes-tekben követi, a legkorábbi idő egysejtű félvezető jellegét, mint egy élő piezoelektromos mátrix, Klf. állomásokon keresztül, primitív alapszövete-ket hoz létre, mely támogatást ad a neuronoknak, az emberi rendszerben, ahol az alapforrás elektromos.

39./ Ez megmutatkozik a csontok növekedésében, mely válasz a me-chanikai stresszekre és törésekre. Megmutatkozik a kontrollrendszer jel-legzetességében, ami elektromosságot használ.

40./ A közvetlen áramló potenciálok (feszültségek), melyek mérhetőek az összes élőkön, egy komplex mérőmintát mutatnak, ami térbelileg kap-csolódik, az idegrendszer anatómiai elrendezéséhez. Az adott átviteli és ellenőrző mechanizmusok, az élő szervezetben alapvetően korlátozottak, az idegtevékenység feszültsége, a vegyi közeg, és a DNARNA miatt.

41./ A felszíni feszültségek, közvetlenül megfelelnek a klf. keringési rendszerek elemeinek.

42./ Amikor a külső és belső struktúrák, magasabb kreatív energiákkal kapcsolódnak az ötödik keringési rendszerrel, (tengelyszerű elrendezettsé-gen keresztül) a teljes új test felületét, lehet programozni, bőrsejten kívül, a test egy, vagy klf. fő területéről.

43./ Az ötödik keringési rendszer, össze van kapcsolva a belső áram-lással (az akupunktúra vonalain keresztül), mely szüntelenül munkálkodik és rendelkezésre áll, hogy kialakítsa a potenciális rendszer működését.

44./ Ez a cselekvő potenciális rendszer a testben, egy közvetlen áramló potenciál alsó rétegén van, mely megelőzi az adatátvitel mechanizmusának feszültségét. Így az előbb létező közvetlen áramló feszültségeknek, az ere-deti funkciójuk az, hogy irányítsák azokat a funkciókat, melyek ellenőrzik az élő szervezetek alaptulajdonságait.

45./ Ez az a kulcs, mely megadja egy teljesen új tudomány kezdetét, amit orvosi csillagászatnak hívnak, mely lehetővé teszi, hogy a sejt membránját serkentsék, hogy új végtagok, szervek és szövetek töltsék be a test anatómiai terét, mely átalakuláson megy keresztül.

46./ Az ötödik keringési rendszer, a fizikai átalakulásnak a modellje.

47./ Az ötödik keringési rendszer és a sejtmemória pontja közötti kapcsolódási pontokat, forgó pontoknak nevezzük. Ezek a pontok, fel-vesznek hang-és fényrezgéseket, melyek a sejtmolekulák forgását megváltoztatják, gyorsítják, ami kialakítja a fény mikro rezgését, mely azután a membránok hiányában, teljesen új szövet, vagy szerv kialakulását lehetővé teszi.

48./ A forgópont különlegessége az, hogy energiát vesz fel, és fény-rácsokat hoz létre, amely kialakítja a sejt újjászületésének szerkezetét.

49./ A fény minta, - melyet a forgó pontok hoznak létre,- ellenőrzi a sejt felületén a nyomást, oly módon, hogy a nyomásingadozások úgy al-kalmazkodjanak működésük során, hogy az új sejtek tökéletesen egyen-súlyban legyenek, a körülöttük lévő összes szövettel.

50./ A forgópontok, az axionális vonalakból veszik az energiájukat.

51./ Az axionális fénycsere, melyet a hang-hő minták stimulálnak, összhangban vannak a normális cseremezővel. A szövet, szintén felvesz egy új ingert, és képes létrehozni új végtagokat, szerveket, vagy szöve-teket, miközben ellenőrzi az immunreakciókat.

52./ Ez megakadályozza a szövet növekedését, hogy ugyanolyan korlá-tozott eredeti mintává váljon. Itt az új energiák felszívódnak a fejlődés fo-lyamatában, ezzel korlátozva a régi sejtaktivitási fő alosztályokat.

53./ Más szavakkal, ez az új fejlődés, kapcsolatban van a mélyszer-kezeti atomi struktúrával, és a testi aktivitás hullámpulzálásával, mely nyitott az új energiákra, mely megváltoztatja a növekedés területének határait.

54./Az élet fejlődése,- mely megnyilvánul a végtelen sejtosztódásban,- itt újraszerveződik, az axionális fényenergiák aktivitása által, mely új mágneses rezonanciát hoz, az új biológiai rendszerbe. Ez megmutatkozik a forgópontok aktivitásában, mely az axionális vonalak fényáramlása segít-ségével, a fény mikro sejt rácsait hozza létre.

55./ Ezek a rácsozatok, a genetikai információ cseréjére szerveződnek a testen keresztül, üzenetvivő sejtek hálózata által, melyek a test bármely részébe eljutnak. Más szavakkal az axionális rácsozaton keresztül, meg-található a kulcsváz, mely szükséges egy új végtag, szerv stb. megfelelő létrehozásához. Ez a testen belüli rácshálózat, kapcsolatban van a ge-rincoszloppal, mely a fő antenna, a Fényjelek leföldeléséhez. (felfoga-dásához).

56./Ugyanúgy, ahogyan a sejteket fel lehet osztani (hasítani, megoszta-ni) az egész gerincoszlop hálózat is felosztható, az axionális vonalak által, bármilyen számú párhuzamos test hálózatra, mert a gerincoszlop párosult, a test hét fő energia mezejével (csakra), az ősagytörzs és az agy kéregál-lomány vonatkozásában.
57./ Ez ellenőrzi a tér nagyságát, mely a test egyensúlyához szükséges, a medulapont, talamusz, középagy, hipotalamusz vonatkozásában, melyeket serkenteni tudnak, hogy elfogadják az új végtagot, szervet, vagy szövetet.

58./ Ez a kulcs, a teljes emberre vonatkozik a test 7 szintjén, mely Shekinah energiájában van teremtve, és újra teremtve. Shekinah energiájá-nak, ez az axionális hálózata ellenőrzi a térbeli nyomáshullámzásokat, me-lyek alapjául szolgálnak azoknak az új mechanizmusoknak, amelyek az új mutációkat ellenőrzik, és segítenek az emberi fény kémiájának, valós in-formáció áramlásában, hogy a Magasabb Fejlődés hullámformája megva-lósuljon.

59./ Az axionális elrendezésen keresztül, mind a spirituális, mind a táp-láló szeretet, az emberi rendszerbe továbbítódik, behozva az Élő Fény di-csőségét és örömét.

60./ Metatron (Angyal) megmutatta nekem, hogyan kapcsolódnak az axionális vonalak, az univerzális hullámformák teljes skálájával, mely a hang és ultrahang frekvenciát is magába foglalja. Az univerzális hullám-formák hozzák létre, azt a rezgést, mely alkotja a mintát, az élet kialakulá-sához.

61./ Amikor ez létrejön, a hang és hő skálák irányítják, és szinkronba hozzák az élet mechanizmusait, az axionális hálózaton keresztül.

62./ A kulcs azután nyitja az ajtót a hangrezgésekre, (hang és ultrahang kristály alakban) generálva a gravitációs fényt, a testen belül.

63./ A tér, megfelelve az adott hullámprogram mintáknak, lehetővé teszi a forgópont hálózatnak, hogy kifejlesszen megfelelő végtagot, szervet, vagy szövetet, a test megfelelő helyén belül.

64./ Megvizsgálva e hullám készletet, a Testvériség Fényének meg van az a képessége, hogy az abnormális hullámformákat is felvegye, érzékelje. Ha egy abnormalitás van valahol a testben, az egészséges test hullám-mintájának energiáját, belepumpálja e speciális hálózati pontok (for-gópontok) bármelyikébe, és a szerv újra egészséges lesz.

65./ Ez az axionális vonal, polarizált mezeje, elősegíti az új sejtek növekedését, egészségesebb alakban, legyengítve az abnormális beteg struktúrát, és megerősítve a normális, vagy egészséges struktúrát.

66./ Ugyanakkor a testen belüli axionális vonalak, serkentve vannak a hang-hő fokozati által, így lehetséges, hogy a Testvériség közvetlenül gyógyítsa a testet, az axionális vonal, akupunktúra mezőkön keresztül.

67./ Ez a gyógyulási folyamat először létrehoz fénybuborékot, melyek kagylóformájú fényformák. Ezek a fénybuborékok a forgópontok körül, mint egy tartó környezetet biztosítanak.

68./ Ezeket, a hang-hőhatások hozzák létre, melyeket kristályrezgések generálnak.

69./ A megfelelő arányok, a molekuláris sűrűségformák, és a hang-hő mintázatok között elősegíti, hogy a fő határok körül fénybuborékok épít-kezzenek (jöjjenek létre), melyen belül a forgópontok, megújulása elkez-dődjön.

70./ A területi határok átmeneti zónák, amelyen keresztül mágnesesség jön létre a degenerált, vagy ellenálló szövetekben, ellenkező irányban. A terület falának ereje, összekapcsolódik a külső mező erejével, hogy csök-kentse a terület pillanatnyi veszteségét, vagy megsemmisülését, pusztulását.

71./ A folyamat folytatódik egy hang-hő erőmezőben addig, amíg a folytonossági hiányai lecsökkennek” sziget területekre” és a kis, ellenkező mágneses mezők eltűnnek.

72./ E folyamat intenzitása- a növekedés változásában- elkerüli a jelen módszereket, mely különbséget tesz az antigénekhez csatlakozó terület és a független területek között a „fluoreszkáló, virágzó” antitestek által.

73./ Ez a fényállandóság, képes az antitestek hatékonyságának közvetlen ellenőrzésére, azzal, hogy javítja azokat a mechanizmusokat, amelyek ellenőrzik az immunreakciókat.

74./ Mindegyik fénybuborék, a saját tulajdonságú fényét hozza létre, melyek megfelelnek azoknak a funkcióknak. A fénybuborék hullámhossza, funkciónak van alárendelve, és kapcsolatban van a fény rövid pulzálásával, mely által a buborék kiterjed, hogy körülfogja a csomót, ahol is a szövetek és szervek regenerációja történik.

75./ Itt a megújított fényélet-fejlődés, a mi spektrumunkon belül műkö-dik, ahol nem lineáris (nem egyirányú) funkciók kapcsolódnak, az új Fény spektrumhoz (a kristályok, nem lineáris polarizációján keresztül)

76./ A Magasabb Fejlődésnek úgy kell beállítani a hang-hő fokozatokat, hogy az emberi szervezetben, bármilyen kristály mátrix esetében mű-ködjön, beleértve azokat a kristályszerkezeteteket, melyeknek aszimmetri-kus központjai vannak.

77./ A Testvériség, a Fény kristályszerkezetén keresztül, létrehoz hang-hő beállításokat, csatlakozva azon kristálykörnyezethez, melyek az átlátszó tiszta kristályszerkezetből, a lineáris kristályformák területéhez kap-csolódnak. Ez létrehoz, komplex szín kristályokat, társulva bármely hang-hő mintához. A tiszta kristály áttetszőség, új hullámhosszúságú területekkel tud működni.

78./ Itt láthatjuk Urim és Thummim újrateremtő erejének használatát és bemutatását, mely ellenőrzi a hang-hő mintákat, és serkenti az axionális (tengelyszerű) vonalakat, melyek fényrácsok. Ezeket a Testvériséggel való közvetlen kapcsolódásra használjuk, melyek az emberiség fejlődését újra rendezik.

79./ Urim és Thummin kreatív energiájának körülményei közepette, az orvosi gyógyítás, és szövet újrateremtése, úgy értelmezhető, mint egy helyi esemény, ahol egy személy, szerv, szövet, vagy végtag, gyógyítva van, a normál rendezetlenség vonatkozásában.

80./ Amikor a mi közvetlen Naprendszerünk, ki van téve, új hullám-hosszúságú területeknek, lehetséges lesz fenntartani az élet megújításának mechanizmusait.

81./A tiszta kristály átláthatóság ereje - mely a csillagrendszerek II-es és III-as területén fordul elő - arra lesz használva, hogy ellenőrizze az instabil és gyors elhatárolódási energiákat, az I-es Népességnél, a Csillag-rendszerekben.

82./ Mi az I. Népesség vagyunk, ahol a magas energiarezgés, az ember számára elérhető, energiavesztés van, a humán kristálystruktúrák vonatko-zásában.

83./ Azonban a hang-hő fénysugár, új axionális vonalakat serkent, ahol egy új molekuláris összesség alakul ki, egy „izgalmi” állapotban.

84./ Amikor a molekula, egy izgalmi „élénk” állapotban van,- hid-rogén ionok keringése közepette- átalakul, egy sugárzás állapotába.

85./ A serkentett sugárzási tartomány, egy jelzés, mit kell az embernek megerősítenie, mielőtt megérti a hang-hő mértékeket.

86./ Az orvosi csillagászat, az elektromedicina, és a Magasabb Fejlődés pszichológiájának testvértudományait követeli, hogy előkészítse az emberi tudat megszabadítását, a klf. téves mezőformáktól, hogy kapcsolatba lépjen a megnyilvánult Élő Fénnyel.

87./A fénytelen mezők, vagy a szennyezett fénymezők, melyek külön-böznek a természeteses spektrumtól, eltűnnek, új fénybiológiai rendszer eljövetelével, mely biológiai és vegyi hatást fog okozni a növényekre, állatokra és emberi életre, egy új fénykörnyezetben.

88./ Jelenleg, bizonyos fényspektrumok hiánya, abnormalitást teremt, a hormonok előállításában.

89./A serkentett hang-fénysugárzások, azokat a mechanizmusokat gyógyítják meg, melyek vakságot, ízületi gyulladást, leukémiát, rákot és bizonyos elmebetegséget okoznak. A hang-fény kalibrációk (beállítások) a test bizonyos sejtjein keresztül fókuszálódnak.

90./Például a szem pigmentált (színezett) sejtjei, az abnormális növe-kedés széles skáláját mutatják, amikor a hang-fény kalibrációk alá helyez-zük őket.

91./Azontúl, a szín és hang helyes kombinációja, egy egészséges rezo-nancia rácsot épít fel, az élet hidrogén mátrixán belül, hogy létrehozza a DNA-RNA emberi kifejezését, hogy egyensúlyban legyen a 64 szimbó-lummal, használva az Isteni nevet.

92./A helyes Fény, küszöbértéken keresztül, az Isteni rácsozat (Adam Kadmon kifejezése) így egyensúlyba kerül a DNA-RNA-nak, 64 szent be-tűjével.
93./A Testvériség eljövetelével, egy teljesen új fénykörnyezet lesz a bolygón. Sejtszintű mikro rezgés fog kifejlődni, a teljes vegetáción, hosszú láncreakción keresztül. Az axionális rezgések, új tápanyagokat hoznak létre, egy magasabb szintű fénykörnyezetből, mely irányul a bolygó szennyezett talaj környezetére.

94./ Akkor az enzimek nem lesznek membrán határoltak a régi membrán struktúrák hiányában, a mesterséges szintézis biztosítani fogja, az enzimek kialakulását. Ekkor majd a növények, állatok és az emberek bi-rodalmában, összegyűlik, egyesül a fény, egy olyan képben és hasonla-tosságban, mely az ezelőtti világban létezett.

95./A Szeretett Yedor Yahweh, újra és mindig megújul. A szent név, egy jel, minden faj számára és jel lesz, hogy az életedet megújítsd, a következő teremtéshez.
96./ Engedjük az új teremtmény megnyilvánulását, a lelki fény hallható rezgésein keresztül, és engedjük a szeretet örökké való áradását.
http://www.akapcsolatteremtogyogyitas.hu

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Az űr végtelenjét behálózó élet fejlettségi fokáról