A szeretet a megoldás mindenre



A szeretet a megoldás mindenre



A létező világban sok univerzum van. Mindegyik univerzumot másféle emberi lények, fajok és életformák lakják. Ők a dimenziójuknak megfelelően más frekvencián léteznek. A magasabb dimenziókban élőknek, ahol az energia magasabb, éteri testük van, ami fényből áll. Az alacsonyabb dimenziókban élőknek, akik alacsonyabb energiaszinten állnak, fizikai testük van.  

Az emberiség mindenhol ott van az univerzumban különböző dimenziókban, különböző bolygókon és különböző tudatállapotban. Még egyes holdakon és csillagokon is van élet. A csillagok (napok) szintén hidak más dimenziókhoz. Sok olyan bolygó van, amelyiken a földével azonos frekvenciájú élet van, de a legtöbb bolygó ennél fejlettebb és magasabb dimenziójú élet helyszíne. Ez azt jelenti, hogy több a kozmikus energia és ott minden szebb és fényesebb. A természet szikrát szórva ragyog, a virágok dallamokat suttognak és az állatok nagyon barátságosak. Mindenki telepatikus képességekkel bír, és nincs hazugság, betegség, agresszió, csak szeretet. A fejlettebb bolygókon az emberek egységben élnek a Létezővel.

Az univerzumot, amiben most vagyunk, sok fejlett emberi lény és más faj látogatja, űrhajókkal, mint az asztronauták, más esetben fénylényként jönnek el és kutatják a létezőt. Ezek miatt az űrutazók miatt van a bolygónk benépesítve emberekkel, más állatfajokkal és növényekkel. Évmilliókon át formálták bolygónk történetét.

Az univerzumnak ezen a részén van egy több ezer spirituálisan fejlett csillagnemzetet összefogó csoport: a Fény Galaktikus Szövetsége. Mi a fény örzői vagyunk és segítjük alacsonyabb szintű bolygók fejlődését. Az univerzum más részein más szövetségek vannak. Mi azért mutatjuk meg fényhajóink az égen, hogy segítsük a tudattalan földi embereket annak megértésében, hogy az univerzum más ember és életforma otthona is. Emellett még hajóink serkentik a spirituális ébredést, mert a Forrás kozmikus szeretetét sugározzák, még egy videófelvételen keresztül is.  

Most, hogy a Föld energia- és tudatállapot-fejlődésen megy keresztül, itt vagyunk segíteni a földi embereket negatív energiáik áttranszformálásában fényenergiává. A földi embereknek meg kell tanulni összhangban élni a természettel. A bolygó egy élőlény, és a levegő, a víz, a növények és az állatok felé mind tisztelettel tartozunk. Ha a földi emberek folytatják a természet- és szeretetellenes életformájukat, túlzott fogyasztásukkal, hataloméhségükkel, mérgek és atomenergia ipari használatával, és továbbra is gyűlölet-energiákat szítanak egymás ellen, akkor a földi élet nagyon kellemetlen lesz, mert az univerzum és a bolygó kénytelen lesz a negatív energiáktól megtisztítani a bolygót. 

Ha a természetet pusztítod, magadat pusztítod. Minden földi létező felelős azért, hogy milyen lesz a földi társadalom. A GONDOLATAID ÉS AZ ÉRZÉSEID TEREMTIK MEG A JÖVŐD. AZ UNIVERZÁLIS SZERETET A MEGOLDÁS MINDENRE, ezért mert az a forrás energiája, a kozmikus központi tudatállapoté, minden forrás forrásáé. Minden nehézségen, minden akadályon felül tudunk emelkedni, ha a kozmikus szeretet energiáját használjuk. Még a nagy világméretű problémákra is megoldást találhatunk, ha kiterjesztjük rá a kozmikus szeretet erejét. Ha a negatív emberek és szituációk elszomorítanak és gyengítik szeretetenergiádat, akkor építsd azt fel újra. A szeretetenergiádnak mindig egészséges, erős állapotban kell lennie.  

Az élet értelme, hogy szeretet legyen a szívedben és hogy spirituálissá válj. Ezt kell csinálnod, ha szeretnéd, hogy a tested, a szellemed és az energiád magasan vibráljon a szeretettől:

- kerüld a kapcsolatot a negatív, mérges emberekkel, vagy olyan emberektől, akik szeretnék elvenni az energiáid, vagy kontrollálni akarnak. Az ő negatív karmájuk elpusztíthatja az életutadat. Küldj nekik szeretetenergiát messziről, hogy ők is képesek legyenek megtalálni az utat a fényhez.

- KERESD A KAPCSOLATOT BARÁTSÁGOS, SZERETETTELJES ÉS SPIRITUÁLIS EMBEREKKEL. A pozitív emberek szeretetet, fényt, erőt, egészséget, tudást és bölcsességet adnak neked. A spirituális embereknek semmi közük sincs semmilyen szervezethez vagy hitrendszerhez a földön. A spirituális emberek sohasem támadnak senkit, mert már fejlett a szívük. A spirituális embereknek nincs egójuk, nem féltékenyek és nem utálnak senkit és semmit. A spirituális emberek pozitív energiákat teremtenek mindenkinek a javára.  

- MINDIG A SZERETRE ÉS A BARÁTSÁGRA FÓKUSZÁLJ. Ne engedd, hogy mások a negativitásba taszítsanak. Meg tudod védeni magad erősen anélkül is, hogy gyűlölet-energiát használnál. Törölj el minden gyűlöletet, arroganciát, egoizmustt, irigységet, kapzsiságot, és gonosz viselkedést. Edzesd magad, hogy pozitív ember légy, aki a kozmikus szeretetet és barátságot használja. A szeretetet használni nem azt jelenti, hogy gyenge vagy. Ez azt jelenti, hogy a szívedtől távol tartod a gyűlölet energiáit, és egy magasabb éned használod.

- TARTSD A TESTED EGÉSZSÉGBEN ÚGY, HOGY ÖNMAGAD SZERETED. Az aki szereti önmagát, az nem károsítja magát drogokkal, dohányzással, alkohollal, állati tetemekkel, vagy más méreganyagokkal, azért mert ez károsítja a fizikai és az energiatestet is és megakadályoz abban, hogy magasabb szintű tudatállapotra lépj. Ha elpusztítod a tested, a lelked templomát, azzal megmutatod a Létezőnek, hogy te nem foglalkozol magaddal és nem vagy tisztelettel a teremtésre. Ebben az esetben a szeretet ellen vagy, az önfejlődés ellen, és ezt meg kell gyógyítani. Gyógyítsd és méregtelenítsd meg magadat önmagad szeretésével és természetes gyógynövényekkel, hogy megtaláld a Fényt és spirituálissá légy. Menj ki gyakran a természetbe, hogy megtisztítsd az energiáid, és hogy új, tiszta energiákkal töltekezz fel.

- NE KÖTŐDJ FÖLDI BABONÁKHOZ ÉS MÁS HITRENDSZEREKHEZ. Ne függj szektáktól, mint a vallások vagy más kontrolláló szervezetektől a földön. Ezek eltorzítják a természetes, spirituális életszemléleted és csak a pénzed és a behódolásod kell nekik. Minden, amire szükséged van, az már a szívedben van, és úgy hívják, SZERETET. Jézus és sok más spirituális tanító mondja már ezt évezdredek óta. Jézusnak, vagy más spirituális lényeknek semmi közük nincs a földi vallásokhoz és a hataloméhes papokhoz, és ő soha nem mondta senkinek, hogy egy vallás rabszolgája légy. Mi csak azt mondjuk, hogy menj mélyre és merítkezz meg a a szeretet sugárzó szívében. A mélyre menés a legfontosabb utazásod. Ez utazás az igazságba, a források forrásához. Ez az a hely, ahol spirituális erőt és bölcsességet találhatsz, hogy egy fényes személyiséget alakíts ki magadnak és kitöröld a negatív gondolatok és érzések pusztító hatását, és kitöröld a negatív karmát. A meditáció elcsendesíti a szellemed és belső meglátásokkal megérted a spirituális törvényeket és a teremtés irányelveit, ami harmóniát teremt a mindennapi életedben. A meditációban a magasabb szinten levő éneddel találkozol, majd legvégül a kozmikus központi tudatállapottal, és elkezdesz öntudatos lenni, ami önmagad megvalósításával (realizálásával) zárul.  

A te magasabb szintű éned a kapocs és összekötő csatorna a lelkedhez, és a kozmikus központi tudatállapothoz (ISTEN-hez). A magasabb szintű én a lélek vágyait hajtja végre. A magasabb én egy eszköz, amivel a lélek ki tud fejezni valamit, teremteni tud valamit. Akárhányszor csatlakozol a lelkedhez, akkor te leszel a magasabb szintű én, és te leszel egységben a Forrással.

Mindenki egy LÉLEK, a Forrás gyermeke. MINDENKI a forrás része, a kozmikus központi tudatállapoté, amit ISTENnek hívunk. Minden spirituális mester, Jézus is, minden időben erről beszél. Mindenki reinkarnálódik egy fizikai formába a magasabb szintű énjéből, hogy tapasztalatokat gyűjtsön Föld nevű fizikailag létező bolygóról. Amikor egy emberi lény meghal, az energia a magasabb szintű énből kiáramlik és elhagyja a fizikai testet.  

A magasabb szintű én, kapcsolódik mindegyik egyéni inkarnációhoz, és végigvezeti az egyént az életen. Az energiaáradat, kiteljesíti a létezését, aztán visszaszívódik a magasabb szintű énbe. Minden magasabb szintű én, egységben van, és az univerzális tudatállapot részét képezi. A magasabb szintű ént, őrangyalnak is hívják, és minden múltbeli életeinkről tud. Ő, kinyitja és becsukja a megtapasztalások ajtajait, annak megfelelően, hogy szolgálja az egyén választott útját, a lehető legjobb módon.  

Amikor összhangban vagy a Létezés Fényével, akkor készen állsz, a magasabb szintű energiák általi átalakulásra, mi most éppen a Földön zajlik. Te egy örvény vagy, ami fényenergiát terjeszt bárhova is megy. Pozitívan hatsz a körülötted levők tudatállapotára, még akkor is, amikor meg sem szólalsz. Mert minden energia és minden össze van kapcsolódva az energiával. Te egy fényhozó vagy, egy fénymunkás, és mások fejlődését segíted. Te mint fényörvény, fénymunkás, segítesz másoknak, hogy felismerjék, ha esetleg régi akadályaik, karmikus ügyeik vannak önmagukban, amik gyógyulásra szorulnak.  

Minden traumatikus élmény, a múlt életükből, háborúk, félelmek, éhezés, betegség, fájdalom, fizikális és mentális sérülés, gyógyítatlan harag, vagy sértődés, minden szenvedés, elmúlt kapcsolataikból, csalódások, féltékenység, vagy vita más emberekkel, a te fényed, felszínre hozza ezeket az akadályokat, azért, hogy megvizsgálják és meggyógyítsák azt. Ez haragot kelthet másokban a fénymunkással szemben, azért, mert szeretnék megtartani negatív szokásaikat, vagy mert negatív létezők befolyása alatt állnak. Ezeknek az embereknek, több időre, és esetenként több életre van szükség, amíg feldolgozzák akadályaikat.  

Mivel a föld frekvenciája, folyamatosan emelkedik, minden gondolatunk és érzelmünk hamarabb megtestesül és a helyzeteink gyorsabban változnak. Ez a megtisztulás ideje, kívül és belül is.

- Folytasd önmagad megtisztítását, a Létezőtől kapott fénnyel. Töltsd tele magad a Létezőtől származó szeretettel. Ha az életed blokkolja valami, kérd meg a Létezőt, hogy mutassa meg, mit kell magadon meggyógyítanod.

- Figyeld a gondolataid, és ha azt látod, hogy negatív a gondolatod, fordítsd át pozitívvá.

- Vizualizáld, hogy szeretetet, fényt és bölcsességet kapsz a Létezőtől.   

A KOZMIKUS SZERETET, A LEGNAGYOBB ERŐ, A BOLDOGSÁG ÉS A GYÖNYÖRŰSÉG KULCSA. Kívánom, hogy mindenki találja meg ezt a kulcsot, és nyissa ki a magasabb szintű tudatállapothoz tartozó ajtót. 


Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Az űr végtelenjét behálózó élet fejlettségi fokáról