GYŰLÖLKÖDÉS


 GYŰLÖLKÖDÉS                           
                              Forrás: Biblia Ezoterikus: Szanai Magdolna
                                                                                                             
Ha haragszol valakire és rosszat kívánsz Neki, az leginkább RÁD van hatással.
Mivel a gondolataid a TE gondolataid, ezért a TE közeledben alkotnak a legintenzívebb KÉPeket; tehát hatásukat is TE érzed leginkább. (Legegyszerűbb, ha minden gondolatot egy térbeli hologramnak KÉPzelsz el.) Minden gondolatodnak, a gondolatra jellemző energiája, rezgésszintje és információja van. Durva gondolatnak alacsony szintű, durva energiája, durva rezgése - és így durva, sötét, lehúzó eredménye van. A finom gondolatnak pedig kellemes, finom energiája - és így finom, kellemes, felemelő, FÉNYes eredménye van.
Ha ugyanazt a gondolatot (hologramot, energiahalmazt) többször is megismétled (kivetíted; feltöltőd energiával) erős érzelmek kíséretében, akkor annak a „gondolat-KÉPnek" (hologramnak) erőt adsz. Nagy-nagy erőt!
A MAGad közelében TE tartózkodsz a legtöbbet - ezért a TE gondolatod, legnagyobb erővel Rád hat... Egyre nagyobb és nagyobb erővel! Sokaknál egy-egy gondolat okozhat akár gyomorfekélyt is - de ennek a szabálynak az alkalmazásával sikert, örömöt, boldogságot is okozhatsz MAGadnak. Javaslom, hogy teremts és táplálj olyan gondolatKÉPet - aminek az eredménye olyan lesz, amire vágysz; amit SZERetnél MAGadnak!!!
A gondolat eredménye független attól, hogy IGAZad van-e, vagy nincs. Ez a gondolat-KÉP (amit KÉPzelhetsz energia-labdának, energia-lufinak) nem kérdi, hogy kinek van IGAZa. Ő csak van. ÉL. Létezik. Ha kap táplálékot, megnő - ha nem, akkor elpusztul.
Sérelmeid nagy része biztosan jogos. Valószínű, hogy tisztességtelenül, IGAZságtalanul bánt Veled az az Ember, akire haragszol, akinek rosszat kívánsz.
Lehet.
...de ha TE ezt gyűlölködéssel, rossz kívánságokkal akarod „kiegyenlíteni"; „megfizetni", akkor ez nem azt az eredményt hozza, amire TE vágysz. Ezzel TE sokkal jobban bántod MAGad, mint amennyire megbántott; mint amennyire ártott Neked az a másik Ember - az IGAZságtalanságával!!! ...mert az a KÉP, amit a gyűlölködéssel ÉLETre hívsz, az a TE ÉLETed része lesz és RÁD fog hatni. Az a „gyűlölet-energia", amit TE érzel, azt mind beletöltöd ebbe a gondolat-MAGba, ami pattanásig megtelik gyűlölettel. Ez a MAG pedig a TE tested közvetlen közelében, a TE aurádban, a TE Lelkedben van. Ez a TE gondolat- MAGod; a TE KÉPed. A táptalajt is TE adod neki, és az ÉLETenergiát is - a sajátodból. így a termését is TE aratod le - Tiéd lesz a gyűlöletfa gyümölcse... Sokkal bölcsebb tehát, ha Önszántadból engeded el ezt az érzést; ezt az indulatot, mintha egy műtét keretében kell kivágni belőled! Hogyan? Úgy, hogy megbocsátasz a másiknak! Gondolj rá SZERetettel! Kívánj Neki jót! Akkor is, ha (szerinted) nem érdemli!!! Lehet, hogy (szerinted) Ő nem érdemli. Lehet!!! ...de TE igenis ezt érdemled!!! TE azt érdemled, hogy SZEResd MAGad! Megérdemled, hogy becsüld annyira MAGad; a saját EGÉSZséged, hogy gyűlölettel telt gondolatokkal nem betegíted meg MAGad!
(A gyűlölet GYŰL + ÖL!!!) Gondolj SZERetettel a másikra - és akkor ez az érzés - a SZERetet érzése lesz a Te tested közvetlen közelében, az aurádban, a Lelkedben - és így ez a SZERetet lesz a TE KÉPed; a TE gondolatMAGod üzemanyaga + az elfogadás, amivel elfogadod a másikat olyannak, amilyen; amivel megérted Őt; amivel megbocsátasz Neki. ...és ez jó érzéssel tölt el Téged - feltölt, felemel, épít.
Könnyű?    ...NEM!!!
Nem könnyű!!!      Nagyon nehéz !!!
...de ez kell ahhoz, hogy TE EGÉSZséges legyél! Ezt kell azért tenned, hogy jól érezd MAGad a bőrödben. Ne a másikért bocsáss meg, hanem saját MAGadért! Engedd el a rossz érzéseidet!
Dolgozz rajta, hogy el tudd engedni! Kitartóan fektess bele energiát! Újra! +újra! +újraü!
Addig, amíg nem sikerül!!!               



A vonzás tőrvénye működik, amilyenek a gondolataim, azokat vonzom magamhoz, azokat erősítem. Lehet választani, a szabad akarat mindenkinek megadatott.
Milyen gondolatok keringenek bennem és körülöttem?
-          Gyűlölködés, sértődöttség, ítélkezés, harag, bosszús indulatok, ezt velem nem teheti, majd én megmutatom, mert nekem van igazam… stb.
-          Vagy: az elfogadás, a szerénység, a nem bántás, a nem kioktatás, az irgalom, a megbocsájtás, a jóság, a segíteni akarás és a szeretet.



Jézus nem véletlen mondta, hogy szeresd ellenségedet is!
       www.tiltottgyumolcs.hu                             www.ontudatfejlesztés.hu

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Az űr végtelenjét behálózó élet fejlettségi fokáról