GÁBRIEL ARKANGYAL ÜZENETE 2011. 01. 14.


Szeretteim!
Lassan kezd kialakulni a jövő képe azokból az üzenetekből, amiket az égi segítőitek sok-sok csatornán keresztül eljuttattak hozzátok. Tudjátok már azt, hogy a Föld nemsokára "letér megszokott pályájáról", és új pályán, egy magasabb szinten kering ezután Napja körül. Ezzel egy időben olyan éghajlati és energetikai változások fognak megvalósulni, amit csak a TUDATOS, EGÉSZSÉGES, FÉLELEMMENTES,
SZÍVÜKBEN ÉLŐ emberek tudnak fizikailag, és lelkileg elviselni.
Ez az emelkedés az emberi lét magasabb szintjére lépésével jár együtt, azokat kell most segíteni, akik még az anyagban és félelemben élnek.
Felismerhetővé fognak válni azok a kisebb közösségek, "szeretet családok" -nem vérségi rokonság, hanem lelki, lélekcsoport szerinti egybetartozás - akiknek feladata ezeknek a félelmeknek az oldása SZERETETTEL.
Fontos, hogy még nagyobb odafigyelés és szeretet övezze gyermekeiteket.
A várható nehézségek leküzdése, ne jelentsen számukra fokozott félelmet, hanem segítsétek vissza őket belső egyensúlyuk mielőbbi megtalálásában.
Azok, akik már felkészültek tudatukkal a várható történésekre, puszta jelenlétükkel segítsék azokat, akiknek szíve tele van félelemmel, aggódással a jövő tekintetében. Személyes példamutatással kell mutatni a világ felé, hogy nem a PÉNZZEL, illetve a PÉNZTELENSÉGGEL kell most az elkövetkező évben foglalkozni, hanem mindenkinek SAJÁT SZERETETÉT minél magasabbra EMELNI!
Tudomásul kell venni, hogy ez a folyamat ember által nem megállítható, illetve visszafordítható, - amit el kell veszíteni, azt el is fogjátok veszíteni, akár féltek akár nem!
Ha felemelkedett szívvel fogadjátok veszteségeitek úgy az anyag, mint a szellem szintjén, úgy a veszteség érzése nem lesz akkora, mintha az anyag színjéről élitek meg ugyan azt. ("Legyen meg a Te akaratod!")
Az Angyalok mindenben megteremtik azokat a lehetőségeket, ami segíti emelkedéseteket, és nem azt, amiről EGÓ-tok úgy gondolja, hogy fontos.
Ne a hiányt keressétek életetekben, hanem a TELJESSÉGET!
Forduljatok egy cserép virág felé, és fedezzétek fel annak tökéletességét, teljességét, foglaljátok el elméteket, ne gondolkodjatok a JÖVŐRŐL!
Létezzetek, és hagyjátok, hogy vezessünk benneteket!
Ha egészségesnek érzitek magatokat, és múlnak el betegségeitek, - JÓ ÚTON HALADTOK! A tisztulással együtt járó testi tünetek nem betegség, csak az EGÓ tartja annak!
Lehetőségeitekhez mérten, és nem meghaladva azt(!) - térjetek vissza a természetes anyagok használatához életetek minden területén - elsősorban az étkezésben és a folyadékfogyasztásban, a ruházkodásban, és az építkezésben, és a szabadban tartózkodásban. Minél kevesebb szintetikus vegyi anyag kerüljön energetikai rendszeretekbe, és minél több természetes anyag vegyen körül benneteket.
Az eljövendő évet ennek az útmutatásnak a jegyében kezdjétek meg!
A Teremtő szeretete jegyében küldöm áldásom
Gábriel
Jegyezte Haniel és Samael

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Az űr végtelenjét behálózó élet fejlettségi fokáról