2011 - Előrejelzések – Uriel Ark Jennifer Hoffman által




Újra egy következő év hajnalán vagyunk, ami egy újabb lehetőség számunkra, a leckék beintegrálásának finomabbá hangolására, melyeket több évtizeden, sőt több létidőn át tanultunk. Amit 2011 hoz, az a magasabb szintű tisztánlátás, megértés, átalakulás és növekedés mindaddig, míg a függetlenség, a megfigyelés, a feltétel nélküli szeretet és az elfogadás pontjáról közelítjük meg a történéseket.  Ezek lesznek a nagy leckéink ebben az évben, mert bármilyen téren, ahol még ragaszkodunk, ahol még belebonyolódunk, ahol még képtelenek vagyunk a megbocsátásra, ahol még nincs meg az elfogadás és az elengedés, az a hely az, ahol az újabb leckéket kapjuk, amelyek rámutatnak arra, hogy hogyan integráljuk be ezeket a dolgokat az életünkbe. Nem tettethetjük tovább, hogy nem tudjuk, mit csinálunk – mert amikor önmagunk mesterévé válunk itt az ideje, hogy felvállaljuk  a vele járó felelősséget is.

2011 Kihívásokkal teli év lesz? Az attól függ, hogy miként határozzuk meg a kihívás jelentését. Kihívásokkal teli év lesz, ha attól rettegünk, hogy mit veszítünk, ahelyett, hogy úgy tekintenénk minden veszteségre, mint elengedésre, hogy valami más foglalhassa el a helyét. Amikor szándékainkat az átalakulásra irányítjuk, mindaz, ami nem rezonál azzal, amivé szeretnénk válni, lekapcsolódik rólunk.  Ez érzelmileg nagyon fájdalmas lehet, de a Szellem szintjén ez összhangban van kérelmeinkkel.  Itt az ideje, hogy teljes egészében szemléljük önmagunkat, összes aspektusainkkal, testünkkel, elménkkel, érzéseinkkel és Szellemünkkel együtt, hogy minden lépésre, mint, az elengedés és a régi helyébe lépő új, folyamatára tekinthessünk.  A régi elengedése 2011 legnagyobb témája lesz, akár csak az új beintegrálásának a képessége.

Befogadókká kell válnunk annak érdekében, hogy magunkénak tudjuk jutalmainkat, amikor önmagunk mesterévé válunk. Ebben az évben fel kell ismernünk fenségünket, hogy úgy tekintsünk önmagunkra, mint csodálatos, erőteljes, áldott, Isteni lényekre, akik megérdemlik az összes áldást, amelyeket visszautasítottunk, mert erőtlennek és érdemtelennek éreztük magunkat. Minden amit kívánunk, az lehetőségeink mezejének a része és hozzánk tartozik. Az egyetlen módja, hogy mindazt megkapjuk és beintegráljuk életünkbe, az, hogy tudatában vagyunk annak, hogy megérdemeljük.

2011 egyvelege lesz az áldásoknak azok számára, akik eddig még nem fedezték fel gyógyulási lehetőségeiket, mások számára viszont ez az év olyan sokat fog hozni a régen dédelgetett álmok megnyilvánításában és az eddig zárt kapuk megnyitásában.  Tudni fogjuk ki gyógyította meg önmagát és ki nem, azáltal, hogy mi történik az életében. Akiknek még gyógyulniuk kell, az általuk választott fájdalom és kihívásokon keresztül tanulják meg leckéiket. A mi kihívásaink, pedig abban rejlenek majd, hogy segítsük őket anélkül, hogy a szolgáikká váljunk, meg kell tanulnunk adni anélkül, hogy valaki fájdalmának a mártírjává válnánk.  Együttérző tanítóként példát mutatva tehetünk arról, hogy hogyan engedjük be az áldások áramlását, s nem azáltal, hogy lekorlátozzuk növekedésünket mások fájdalma előtt.


És itt van néhány általános téma erre az évre vonatkozóan:

A Szívek Megnyitása

 Bár 2010-ben elkezdődött, mégis ebben az évben válunk tudatosabbá arra, hogy miként tört össze az emberek szíve a létidők fájdalma alatt. Sok lehetőség nyiluk majd az emberek számára, hogy megnyissák szívüket akár az együttérzés energia örvényeiben, egy új kapcsolatokban, hatalmi pozícióban vagy Istenségünk megértésével és önmagunk mesterévé válásunk elfogadásával.  Minden fájdalmas tapasztalat egy lehetőség, hogy mégtöbb szeretetnek nyissuk meg magunkat. Hogy kinek adjuk szeretetünket az kevésbé fontos kérdés – a kérdés amire igaz, őszinte választ kell adnunk az, az, hogy mit is akarunk és mire van szükségünk másoktól, hol keressük a szeretetet külsőleg ahelyett, hogy kapcsolódnánk a bennünk lévő szeretet forrásához. Maga a szeretetté válás, amit keresünk, a globális méretű lecke és ez kiterjed életünk összes területére.

 Az Energia Átjárók és Örvények

 Tanúi leszünk sok új energia átjáró megnyílásának, míg néhány régi bezárul majd az elkövetkező 2 évben. Ez a folyamat 2001-ben kezdődött.  Három ősi energia örvény zárul be az év végéig Közel Keleten, Ázsiában és Afrikában, ami azt jelenti, hogy még több erőszakot, vérontást, háborút, természeti és ember által kiváltott csapást meg nyugtalanságot látunk majd ezeken a területeken, mivel azok, akik az említett örvényeket nyitva szeretnék tartani, ellenállnak bezárásuknak. Mi mindannyian az Új Örvények hordozói vagyunk, és ha az átalakulásra irányítjuk fókuszunkat az említett területeken, akkor segítséget nyújthatunk az Új Energiák behozatalában, amelyek lehetővé teszik végre, a romboló energiákat behozó örvények végleges lezárását.

Föld Anya Változásai

 Félünk Föld Anya változásaitól, mert azok sok traumát és széthullást hozhatnak életünkbe.  2011-ben kevesebb lesz a vihar, a földrengés, tűzhányó kitörés és FöldAnya azon változásai, amit mi katasztrófának nevezünk, mint 2010-ben, de kettő a 2011-es mozgások közül veszélyesebb és pusztítóbb lehet, mint amilyeneket eddig tapasztaltunk. FöldAnya is a saját felemelkedési folyamatán megy keresztül és 2011-ben “nagytakarítás” lesz, emlékeztetve bennünket, hogy mi társteremtők vagyunk a Földdel és őrzői FöldAnya kincseinek.  FöldAnya érző lény, akárcsak bármi vagy bárki más a bolygón, és időről időre szükségünk van, hogy emlékeztessen bennünket erre. Amikor szeretetünket és megbecsülésünket fejezzük ki FöldAnya irányában, akkor erősítjük öt felemelkedése útján.  Ez az év sok tisztítást és energetikai változást hoz a Föld bizonyos részeire, főleg oda, ahol az örvények zárulnak.

 A Folyamatos Felemelkedés

 A felemelkedés az nem egy misztikus esemény, ami 2012-ben és utána fog megtörténni, hanem most TÖRTÉNIK. Minden nap egy új nap felemelkedésünk útján és minden pillanat tartalmazza Istenségünkbe való felemelkedésünk áldását, tapasztaljuk ennek örömét és tanuljuk az öröm állapotába létezést.  Amikor a jelen pillanatra összpontosítunk, akkor tapasztaljuk felemelkedésünket. Nem teremthetjük a jövőt anélkül, hogy mögöttünk hagynánk a múltat, és 2011-ben sok alkalmunk és választási lehetőségünk nyílik, hogy elengedjük a múltat.  El tudjuk engedni a csalódásokat és mindazt, amiről azt gondoljuk, hogy elveszítettük és erőteljesen a jelenbe legyünk? Ez az, amit meg kell tanulnunk, mert az egyetlen hely ahol bármilyen hatalmunk van az a jelen.

 Szerelem és Kapcsolatok

 Olyan régen volt már, hogy többségünk romantikus kapcsolatban élt, már azon tűnődtünk, megtörténik az valaha is?  2011 megnyitja ezt az ajtót, de egy fordulattal.  Választanunk kell majd, és nagyon fontos, hogy szándékunkban legyen a kapcsolatban élés.  Gyógyító leszel vagy hajlandó vagy, egy olyan valakivel élni, akinek nincs szüksége a gyógyításodra? Nyitott vagy befogadni a szerelmet, amelyet annyira készen állsz valakinek adni?  Még akkor is, ha nem látod, miként jöhet egyáltalán valaki az életedbe, készülj fel azáltal, hogy tudod, mit akarsz, illetve szándékodat irányíts rá, mert ez meg fog történni, amikor a legkevésbé várod.  Az év végéig, de jóllehet augusztus végéig sok új, hosszútáv potenciálokkal rendelkező kapcsolat fog létrejönni.

 Energetikailag jelentős Időszakok

Ezek azok az időszakok, amikor olyan energia hullámok érkeznek a Földre melyek nagyon különböznek a számunkra ismertektől.  Ezek gyakran ütköznek a saját energetikai vibrációinkkal miáltal kényelmetlenül, érezhetjük magunkat, de még fizikailag betegnek is.  Ezt mi felemelkedési tüneteknek nevezzük, és ezek részei a felemelkedés útjának, mert szükségünk van az új energiák behozatalára a Földre, mivel az része a küldetésünknek a Földi Mennyország megteremtésében.  Ezekben az energetikailag jelentős időszakokban láthatjuk a FöldAnya változásait, erős viharokat, áradásokat, földrengéseket vagy szokatlan időjárási viszonyokat.  Saját életünkben váratlan befejeződéseket, széthullást, szívbéli és elmebéli változásokat de még fizikai betegséget is tapasztalhatunk.

 2011-ben hét Energetikailag Jelentős Időszak lesz:

 Január 15 és 20 között: Ebben az időszakban egy tsunami-szerű energia lezúdulást tapasztalunk majd, ami az új ráeszméléseket, megértéseket hozza el mint megannyi “ahá” momentumot. Egyesek számára ez azonnali váltás lesz az 5-ik dimenzióba az érzelmi és az elmebeli szinteken.  Mások dönthetnek úgy, hogy befejezik itteni idejüket, és csak utána jönnek át.

 Március: A Tavaszi Napéjegyenlőség még több békés energiát fog hozni, amint elkezdjük tapasztalni valóságunk új lehetőségeit.  Az azonnali megnyilvánulást egyre többször fogjuk tapasztalni, amikor alkalom nyílik rá, hogy megtapasztaljuk milyen erőteljesen vagyunk képesek az energiákat mozgatni. Bánjatok óvatosan szavaitokkal és gondolataitokkal ebben az időszakban.

 Júniustól augusztus végéig: Ez a három energetikailag jelentős időszak egybe lett csoportosítva, mert az egész időszakon át folyamatosan fog történni az energia hullámok beáramlása, az átalakulás, a fizikai-érzelmi-tudati felfordulás, mert ezek az új energiákba és a növekedés folyamatába vezető lépcső kövek, és minden egyes előre lépés akkor fog megtörténni, amikor hajlandók vagyunk elengedni az előzőt.  Sok ember fogja elveszíteni a munkáját, sok kapcsolat fog széthullani, sokan költözni fognak egyik helyről a másikra, de erőteljes változásokat fogtok tapasztalni gondolkodásmódotokban is ebben az időszakban.

 Október: Ez már 2012 döntési pontja lesz a Föld és az emberiség számára. “Merre, hová szeretnénk menni erről a pontról tovább?” -  lesz a kérdés,  amire válaszolnunk kell majd.  Hajlandóak vagyunk-e tartani a változások energiáit függetlenül a mi elképzeléseinktől, hogy minek kellene történnie?   Ebben az időszakban fel leszünk kérve, hogy társteremtői legyünk a Földi Mennyországnak és tartsuk fókuszpontunkat ennek látomásán, tekintet nélkül arra, hogy mi történik az illúzió világában.

 November 21 és 30 között: Ez az utolsó energetikailag jelentős időszak 2011-ben, és csalóka módon könnyűnek fog tűnni, ám a valóságban az energia áramlását fogjuk megtapasztalni és azt, hogy az valójában mennyire könnyű.  Fel kell dolgoznunk az év folyamán összegyűjtött tapasztalatokat, és megértenünk miként működik az Isteni rend.  Ez kulcs fontosságú időszak lesz 2012 energiáinak a megállapításában, illetve, hogy mi történjék ebben az időszakban, s ez sokak számára egy újabb döntési pont lesz.  Sok halálhírt fogunk hallani, mert sokan fognak úgy dönteni, hogy itteni idejük lejárt.  Azonban szokatlanul nagy lesz a születések száma is, drámai életmódváltozások lesznek meg hirtelen történő kormányváltások, a politikai és gazdasági körülmények hirtelen megváltozása.

Az Év Kulcs Témája

 Az év kulcs témája: a legcsodásabb és legjobb kimenetelt várjuk minden teremtésünkhöz, a reménykedés állapotából a tudás állapotába lépünk, amikor már tudjátok, hogy amit kívántok az megnyilvánul, illetve valami még jobbat kaptok.  Szándékaitokat úgy irányítsátok, hogy “ez vagy valami még ettől is jobb” így felkészülhettek az összes kimenetelre. És legyetek készek a befogadásra, mert az a megnyilvánulás másik fele, amiről gyakran megfeledkeztek.  Meg kell tanulnunk kérni azt, amit szeretnénk, s akkor a befogadás állapotába lennünk, mert az teszi lehetővé, hogy a megnyilvánulás megtörténjék. Tehát, kérjetek, és utána tudjátok, hogy vagy az amit kértetek, vagy valami még attól is jobb eljő hozzátok.

 A Fenség és a Hála éve

 Uriel Arkangyal 2011-et  A Fenség és a Hála évnek nevezi, amikor felismerjük fenségünket és hálásakká válunk, nem olyan értelemben, hogy különbnek érezzük magunkat bárki másnál (egyébként is mindannyian össze vagyunk kötve, tehát az lehetetlen), hanem, hogy felismerjük önmagunkat és, hogy kik vagyunk a világban.  Mi Isteni Lények vagyunk, nem kisebbek vagy kevesebbek, mint bárki más az Univerzumban. Mi Isten és a Fény Gyermekei vagyunk, hatalmunk messze meghaladja az emberi felfogó képesség határait, valóságunk társteremtői vagyunk de ugyanakkor a világ és az Univerzum társteremtői is. Hogy miként fejezzük ki ezt a fenséget az életeinkben, ez teljes mértékben tőlünk függ.   Angyalok légiói vannak körülöttünk a támogatásunkra, de ők addig nem segíthetnek, míg nem kérjük meg őket erre, és nem adhatnak többet, mint amennyit hajlandóak vagyunk elfogadni és befogadni.  Amikor emlékezünk rá, hogy hatalmasak és valóságunk összes – belső és külső – aspektusának irányítói vagyunk, akkor válunk mesterévé önmagunknak és lépünk a csodák vibrációjába.

Boldog 2011-et, és kívánom mindannyiatoknak szívetek vágyainak az áldását, bőséget, örömteli és csodás évet.

Sok-sok Áldást,
 Jennifer Hoffman és Uriel Arkangyal

 Szerzőjogi közlemény:
 Copyright ©2010 by Jennifer Hoffman and Enlightening Life OmniMedia, Inc. Ez a cikk az USA és a nemzetközi szerzői jog által védett, teljességében szabadon terjeszthető, de kötelező feltüntetni a szerző nevét és web cimét www.urielheals.com
 Forditotta: Sári Izabella
 http://www.fluidemerald.com

Megjegyzések

  1. Köszönöm kedves Zoli, hogy megosztottad velem. Boldog új évet Neked is, és további lelkes tevékenykedést.
    Én már érzem az idei évben a lehetőségek beáradását és a hálát. Kívánom Nektek is!
    Adonei

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Az űr végtelenjét behálózó élet fejlettségi fokáról