Moksa Elixír

Egy csodálatos magyar találmány!

 Ha elveszítjük testi és lelki harmóniánkat testünkön gyakran fizikai jelek jelentkezhetnek. Legtöbben ilyenkor orvoshoz fordulunk, ahol ugyan tüneteinktől megszabadulunk a kiváltó okokat azonban továbbra is magunkban hordozhatjuk.




Ma már elfogadott tény, hogy egyes fizikai tüneteket gyakran előzik meg érzelmi traumák. Ha megtaláljuk a fizikai tüneteket kiváltó lelki okot, a javulási folyamat során a test könnyebben visszanyeri a harmonikus működéshez szükséges egyensúlyi állapotát.

A Moksa Elixír speciális módon készített virágeszenciákat és C vitamint tartalmazó komplex készítmény.

Szedése kedvezően hat az immunrendszer működésére. Életünk teljesebbé, egészségesebbé, harmonikusabbá és gazdagabbá válhat.

A Moksa Elixír hozzájárul a fizikai és szellemi erőnlét fejlesztéséhez. Támogatja a szervezet ellenálló képességét. Elősegíti a jó közérzet helyreállítását. Az Elixir C-vitamin tartalmú étrend-kiegészítő csepp kizárólag természetes összetevőkből áll, minden adalékanyagtól, technológiai segédanyagtól mentes.


 
Gyártási eljárásánál és alacsony alkoholtartalmánál fogva eltarthatósága nem igényli tartósítószer alkalmazását, így azon kevés étrend-kiegészítők egyike, mely sem a sokak számára allergizáló szorbátot, sem benzoátot nem tartalmaz. Az előállítás során ugyancsak fontosnak tartottuk, hogy mesterséges színezőanyagtól és mesterséges aromáktól mentes legyen, mivel sajnálatos tény, hogy egyre gyakoribb a gyermekeknél és felnőtteknél is a tartósítószerekre, adalékanyagokra, mesterséges ételszínezékekre, aromákra adott allergiás reakció.


 

Elmondható, hogy – az eddigi tudományos tapasztalatok birtokában – az élelmiszer-adalékanyagok egy része megnöveli az allergén jellegű reakciók kialakulási valószínűségét a genetikai hajlammal rendelkező egyéneknél illetve családoknál.

Ezért fontos küldetésünknek tartjuk, hogy adalékanyag mentes terméket gyártsunk, és azzal is elősegítsük a korszerű vitaminpótlást, hogy az aromát ismert növények virágainak desztillátumából nyerjük ki.

Alapelvünk, hogy mindenből csak a legjobbat, a természeteset!


 

 A Moksa Med Kft azzal a céllal alakult, hogy tevékenységével előtérbe helyezze az testi és lelki egészségének megteremtését és megőrzését, oly módon, hogy az általa kifejlesztett és forgalomba kerülő termékek sajátosan magyar, egyedi különleges és csak rájuk jellemző módon segítsék elő mindezt.


Termékfejlesztő tevékenységünk során felhasználjuk az emberi tudás történelmi tapasztalatait csakúgy, mint a legújabb kutatásainak eredményeit arra törekszünk, hogy a lehető legjobban megvalósuló környezetkímélő technológiával, kizárólag természetes összetevőkből álló, adalék és technológiai segédanyagoktól mentes kiemelkedő minőségű egyedi magyar terméket állítsunk elő, mely valóban versenyképes a hazai és nemzetközi piacon egyaránt.

 

 Első termékünkkel a Moksa Elixír C-vitamin tartalmú étrend-kiegészítő cseppekkel is ezt valósítottuk meg, mely kizárólag természetes összetevőkből áll. Mentes minden mesterséges tartósító adalékanyagtól, színezéktől és segédanyagtól, a készítésénél használt aromát ismert természetes növények virágszirmainak desztillátumából nyerjük ki, különleges, sajátos módon segítve elő a hatóanyagnak a szervezetünkben betöltött minden szerepének minél teljesebb érvényesülését.


A természetes, de kinyerése folytán természetkárosodást nem okozó alapanyag mellett a gyártástechnológiai folyamatok során a környezetet szennyező anyag nem keletkezik. A csomagolás minden eleme újra feldolgozható.


A MOKSA ELIXÍR INFORMÁCIÓS TERÁPIÁS, KOMPLEX KÉSZÍTMÉNY
A különösen magas rezgésszámú növények sokfélesége, és a minden eddigi tapasztalatunkat, tudásunkat felülmúló hatása, teszi egyedülállóvá a világon. Nem csodaszer. Iható életerő, egy rendkívüli MAGYAR találmány.

Feltalálói, Dr. Márkus István nőgyógyász onkológus, és Bencze Ilona, Sopronban, a hűség városában élnek, és dolgoznak.

A MOKSA ELÍXÍR a XXI. század „mikro cseppje”, mely forradalmian új módon, a régi hagyományokat alapul véve segít visszaállítani, rég elfeledett egészségünket, segít megteremteni lelki békénket.

Ismerkedj meg a Moksa Elixírrel a természet 84 ajándékát tartalmazó homeopátiás elven előállított komplex információs terápiás készítménnyel.
Ezt az 1 üveges kiszerelést javasoljuk azoknak, akik csak most találkoznak először a termékkel.
Tegyél Te is egészséged érdekében!
Fogyasztói ár: 5 995 Ft

A Moksa Elixír megelőzi a betegségek kialakulását, megemeli rezgésszintünket, növeli a test energiaáramlását, erősíti az immunrendszert.
Használd folyamatosan a Moksa Elixírt az elkövetkezendő hónapokban, vásárolj multi-packot! 5db. Fogyasztói ár: 29 975 Ft
A csomag megvásárlása esetén azonnal 5.995 Ft kedvezményben részesülsz!

MOKSA Elixír: Betegségekben

84 esszenciájának sajátos rezgései ráhangolódnak a szervezet rezgéseire. Felismerik a kialakult és kialakulóban lévő betegségek lelki háttereit és hatnak a testi és lelki egészséget veszélyeztető élethelyzetekre is.


Megelőzi a betegségek kialakulását.

Megemeli rezgésszintünket.

Növeli a test energiaáramlását.

Erősíti az immunrendszert.


Az Elixír hatékony segítség pl.

* allergia,

* félelem,

* szorongás,

* daganatos betegségek,

* pánikbetegség,

* szenvedélybetegség,

* depresszió,

* párkapcsolati problémák,

* munkahelyi és kapcsolati nehézségek esetén.

A felsoroltakon túl éppen a rezgésszámunk emelésével, az immunrendszerünk erősítésével egészségmegőrző, védő szerepe van

Az olvasók kérdései

Milyen elven alapszik az elixír működése?

- Homeopátiás készítmény, mely letapogatja a szervezetben az energiablokkokat, a tudatalattiban rögzült élményeket, s ezek oldásával teremt harmóniát bennünk

Milyen gyógyszerek mellett nem használható a MOKSA Elixír?

- Kísérletek bizonyítják, hogy NINCS ilyen gyógyszer!

Használható-e várandóság idején?

- Igen, mert az elixírnek semmilyen mellékhatása nincs, ellentétben a gyógyszerekkel.

Adható-e gyerekeknek?

- Igen. Az egészségük megóvásának természetes készítménye, erősíti az immunrendszert.

Meddig kell szednem?

- A hatása akkor tökéletes, ha annyi hónapig szeded, ahány év alatt a probléma kialakult.

Folyamatos szedésével pedig megakadályozod, hogy újra rendellenesség legyen benned. (Én ezt teszem.)

Ismertesd meg a Moksa Elixírt azokkal, akinek az Élet valamely területén problémája, megoldandó feladata akadt.


Blog oldalam van ez: Weboldal címe: http://zolipost.moksaelixir.hu (A beíráshoz ne használjuk a www előtagot)

Megjegyzések

Megjegyzés küldése

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Az űr végtelenjét behálózó élet fejlettségi fokáról